EXCLUSIV Ce i-a spus Petrică Mâțu Stoian Stelianei Sima, cu trei zile înainte de a muri: "Asta e ultima mea filmare". Ultima poză cu artistul în viață

7 noiembrie 2021 10:37   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ultima poză pe care Steliana Sima a făcut-o cu colegul ei de scenă, Petrică Mâțu Stoian, a fost pe 3 noiembrie, la filmările edițiilor speciale de sărbători de la Antena 1. Click! vă prezintă fotografia care s-a transformat acum într-o dragă amintire! Dar și ce i-a spus Petrică Mâțu Stoian Stelianei Sima și ce mesaj i-a trimis după penultima emisiune la care au participat împreună!

“Asta e ultima mea filmare la care particip, vreau să îmi văd de viața mea”

“Ultima dată ne-am întâlnit acum aproximativ o săptămână, am fost la o emisiune de divertisment eu, Mariana Ionescu Capitănescu, Costel Enceanu și Petrică, la Măruță. Am fost atunci la emisiune și după aceea, după emisiune, mi-a trimis un mesaj în care mi-a spus: ‘Îi mulțumesc bunului Dumnezeu pentru tot, îi mulțumesc că existați și că mi-a dat prieteni adevărați, că mi-a dat prieteni sinceri. Mă bucur că sunt cu voi, mă simt foarte bine în prezența voastră’. La filmarea asta, de pe 3 noiembrie, nu dădea vreun semn sau să se comporte altfel decât de obicei, decât o făcea el de fiecare dată. Era Petrică cel  pe care îl știm. Cu glumele lui, el ne binedispunea întotdeauna, cât eram de obosiți, stăteam ore în șir la filmări. El avea glumele întodeauna, îi și ziceam: ‘Mă, de unde le scoți? De unde?’. Și râdea și el după aia. După emisiunea asta, de pe 3, tot așa, încercam să ne punem de acord ce facem, că ne sună toate televiziunile să mergem la filmări, unde mergem, hai să fim puțin mai selectivi! Și el a zis: <Asta e ultima mea filmare la care particip, vreau să îmi văd de viața mea! Nu mai merg, zice, încercați și voi să nu vă mai duceți așa, că e o perioada mai periculoasă!>”. Asta a fost! Am reușit să facem o fotografie, am reușit, așa, pe fugă! Asta a fost ultima fotografie împreună de la filmări!”, a povestit Steliana Sima pentru Click!.

Citește și: Petrică Mâțu Stoian, o căsnicie, un divorț și nici un copil. «În privința recăsătoriei, timpul meu a trecut! Eu sunt la jumătatea vieții»

Și Mirela Vaida a fost șocată la aflarea veștii că Petrică Mâțu Stoian a murit!

“Dumnezeule!! Nu îmi vine să cred!! Tocmai am terminat spectacolul și, când am ieșit din scenă, am aflat cumplita veste: Petrică Mâțu Stoian a murit! Sunt înmărmurită. Sunt șocată! Această fotografie este făcută de mine în urmă cu 3 zile, când am filmat ediția de Revelion din platoul Acces Direct. Nu am cuvinte... Nu există emisiuni speciale de Sărbători la care Mâțu Stoian să nu fi fost chemat! Era nemaipomenit, cu pofta lui de viață, cu graiul și portul lui din Izverna, de care era atât de mândru... Maestre, noi avem multe filmări zilele acestea și tu trebuia să fii acolo!! Nu putem concepe că nu mai ești! Tu umpli tot cu cântecele tale, cu glumele tale... este incredibil!! Dumnezeu să te ierte, Mâțule!!”, a fost mesajul postat de Mirela Vaida pe pagina sa de Facebook, prezentatoarea emisiunii Acces Direct de la Antena 1.

Reacția Iulianei Tudor

“Nu vreau să cred! Nu pot să cred…Petrică Mâțu Stoian…nu mai este…Drum bun, prieten drag…” a postat pe Facebook și Iuliana Tudor, prezentatoarea emisiunii “Vedeta populară” de la TVR 1 și bună prietenă cu celebrul artist.

Mai multe