Exclusiv! Ce jurat a câştigat «Chefi la cuţite», sezonul șase!

8 ianuarie 2019 14:05   Vedete românești
Ultima actualizare:

Antena 1 a încheiat filmările pentru sezonul 6 al emisiunii gastronomice „Chefi la cuțite” și s-a stabilit cine a câștigat. Click! a aflat care dintre chefii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu a ieșit victorios, după ce bonus cardurile primite de cei trei jurați au produs mişcări de trupe.

Sezonul 6 al emisiunii „Chefi la cuţite” se difuzează la Antena 1 de două ori pe săptămână, luni şi marţi, având-o în continuare ca prezentatoare pe fermecătoarea Gina Pistol. De această dată, în show-ul gastronomic s-au introdus reguli noi, iar chefii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu au avut parte de bonus carduri şi cuţite de aur oferite lor şi concurenţilor.

Sorin Bontea a câștigat „Chefi la cuțite” datorită bonus cardurilor

Filmările s-au terminat deja şi câştigătorul marelui premiu de la „Chefi la cuţite” a fost stabilit. Click! a aflat că sezonul acesta ar fi fost câştigat de chef Sorin Bontea. El a avut cei mai buni bucătari, unii fiind „împrumutaţi” de la „concurenţă”. Din păcate pentru Florin Dumitrescu, Sorin Bontea a apelat la bonus cardurile primite şi i-a „suflat” şi doi concurenţi de bază, pe Valentin Dumitrescu şi Silviu Nedelea, care alături de Mihai Munteanu Munti au format o echipă foarte puternică. Unul dintrei cei trei ar fi plecat acasă cu premiul de 30.000 de euro.

Concurenţii care au migrat invers, din echipa lui Bontea în cea a lui Dumitrescu, au fost eliminaţi pe rând. La „Chefi la cuțite”, unul dintre concurenţii „furaţi” de Sorin Bontea de la chef Florin Dumitrescu a fost Silviu Nedelea, un cunoscut chef. În urmă cu ceva timp, Silviu a fost vedetă Prima TV, la emisiunea gastronomică „Flavours, trei bucătari”, din care a făcut parte şi chef Foa, alias Florin Scripcă. Silviu este expert în bucătăria asiatică şi are experienţă vastă în gastronomie.

Mai multe