EXCLUSIV Ce mare a crescut fiul Iulianei Marciuc și al lui Adrian Enache. David are 15 ani se antrenează în parc cu tatăl lui

17 iunie 2020 13:11   Vedete românești
Ultima actualizare:

Starea de urgență, care a tinut până pe 15 mai, pare să le fi priit unor artiști autohtoni, printre care și Adrian Enache. Pe lângă faptul că a avut mai mult timp pentru cei doi copii ai lui, David și Diana, artistul s-a bucurat de audiențe bune la postul Național TV, dar a fost și în juriul unui festival de copii online. Click! l-a surprins în compania fiului, care s-a transformat într-un adolescent înalt ca bradul.

Cântărețul Adrian Enache (53 ani) nu se poate plânge că nu i-a mers bine în pandemie. A avut audiențe bune la emisiunea ”Opriți timpul”, pe care a prezentat-o la postul Național TV, alături de Corina Chiriac, iar din toamnă se pregătește să revină pe micul ecran la brațul altei partenere de prezentare, întrucât Corina Chiriac a renunțat la acest proiect.

Printre altele, Enache a lansat un videoclip cu filmări primite de la prieteni din toată lumea, cu orașe pustii pe timp de izolare! Melodia se numește ”Prima zi”. Interpretul s-a bucurat mai mult de timpul petrecut în familie, dar mai ales de cei doi copii ai lui, Diana (23 ani și jumătate), pe care o are cu fosta soție, Corina, și David Mihnea Enache, care va împlini în toamnă 15 ani.

Fiul lui Adrian Enache vrea o carieră în televiziune

Dacă Diana îi calcă pe urme, în privința carierei artistice, David pare să-și dorească o carieră în televiziune, la fel ca mama sa, Iuliana Marciuc. Puștiul a studiat la "Școala de Televiziune „STV Junior” și se descurcă foarte bine, plus că dă bine și pe sticlă. David a crescut, s-a transformat într-un adolescent chipeș  și seamănă tot mai mult cu tatăl lui. David este în clasa a opta, iar în timpul liber merge în parc cu tatăl său pentru a face sport. Cei doi se antrenează deseori împreună, fac exerciții de gimnastică și aleargă. Fotoreporterii Click! l-au surprins pe Adrian Enache în timp ce pleca din Parcul Herăstrău împreună cu fiul său și al Iulianei Marciuc, David. Ei s-au îndreptat spre locuința lor din Băneasa. Odată ajunși în fața blocului, cel mic a coborât grăbit din mașină și a fugit în casă, în timp ce artistul nostru a fost nevoit să mai dea o tură de bloc pentru a găsi un loc de parcare. Adrian Enache conduce de un an un superb Audi A8.

Adrian Enache a jurizat un festival de muzică online din propria sufragerie

Adrian Enache a fost în juriul Festivalului Internațional de Muzică pentru copii ”Good Vibes”. Din România, în juriu s-a mai aflat Ovi Jakobsen, președintele secțiunii pop internațional, iar Adrian Enache a fost președintele secțiunii "tribute". Prezentatoarea festivalului, atât în română, cât și în engleză, a fost Bibi, iar transmisia a avut loc din sufrageria Iulianei Marciuc. Și Enache și Bibi s-au aflat la datorie din locuința din Băneasa a lui Adrian și Iuliana. La prima ediție a Festivalului Internațional de canto pentru copii "Online Good Vibes", care a avut loc pe 31 mai, au concurat 15 artiști din cei 130 înscriși. Trofeul a fost obținut de Alexia Troacă, o tânără de 18 ani din România.

Citește și

Mai multe