EXCLUSIV Ce mare s-a făcut băiatul Iulianei Tudor! Iată ce carieră vrea să îmbrăţişeze

9 octombrie 2014 11:51   Vedete românești
Ultima actualizare:

O ia, oare, pe urmele mamei? De curând, băiatul Iulianei Tudor (37 de ani) a vizitat platourile de filmare ale televiziunii Kanal D şi a rămas plăcut impresionat de tot ce a văzut acolo. Astfel, simpaticul Tudor, în vârstă de 4 ani, s-a hotărât că vrea să devină regizor.

Luni seară, băiatul Iulianei Tudor a făcut o vizită în televiziune, la Kanal D, fapt care l-a făcut să se hotărască pe loc ce carieră vrea să îmbrăţişeze! Tudor este convins de pe acum că va fi un bun regizor. Contactată de Click!, prezentatoarea emisiunii „O dată-n viaţă” de la TVR 1 a povestit care a fost reacţia băiatului, imediat după ce a intrat în platourile tv. «Mama, când mă mai aduci în televiziune? Vreau să mă fac regizor!», asta mi-a spus", ne-a povestit Iuliana Tudor.

Deși impresionat de platou şi de atmosfera de acolo, micuţul Tudor nu a fost deloc intimidat de camerele de luat vederi. Mai mult decât atât, a ţinut cu tot dinadinsul să simtă cum e să ţii un microfon adevărat în mână, cum e să iei un interviu. Iuliana Tudor a fost cu adevărat impresionată de modul cum s-a descurcat băiatul: „Am avut emoţii pentru Tudor. Nu ştiam câtă răbdare va avea să stea în emisie, dar a fost peste aşteptările mele. Relaxat şi foarte curios cu tot ce era în jur. Camere, lumini, monitoare..." , a adăugat Iuliana Tudor, pentru Click!

Simpaticul băiat nu se află la prima experinţă de acest gen. Şi asta deoarece mama lui a avut grijă să îl ducă la locul ei de muncă, în TVR, încă de acum un an.

Mai multe