EXCLUSIV Ce spune socrul lui Măruţă despre sarcina Andrei. Aşteaptă cântăreaţa al doilea copil?

23 iulie 2014 13:48   Vedete românești
Ultima actualizare:

S-a făcut remarcată la nunta lui Pepe cu Raluca Pastramă, doar a fost naşă! Ţinuta pe care a purtat-o însă Andra, o rochie elegantă, lejeră în jurul abdomenului, a lăsat fără doar şi poate loc de interpretări. Dacă artista nu a făcut declaraţii referitoare la o nouă sarcină, tatăl cântăreţei a spulberat însă misterul.

Alexandru Mihai, tatăl Andrei, este omul care o însoţeşte pe cântăreaţă la fiecare concert, încă de când soţia lui Cătălin Măruţă era doar o adolescentă. În plus, părintele artistei este totodată şi impresarul ei, ocupându-se îndeaproape de programul artistic  al Andrei. Deşi cei doi petrec foarte mult timp împreună, tatălui artistei nu i-a trecut pe la urechi vestea că fiica lui ar fi din nou însărcinată.

"Andra nu ar avea de ce să se ascundă dacă ar fi însărcinată. Ea abia aşteaptă să-i dăruiască lui David o surioară. Îşi doreşte foarte mult o fetiţă, dar nu este însărcinată. Eu nu ştiu nimic de nicio sarcină. Merge la controale ginecologice destul de regulat ca oricare altă femeie", a spus Alexandru Mihai, pentru Click!.

Mai multe