EXCLUSIV Crina Abrudan, despre relaţia cu Gabi Popescu: "Sunt ca melcul, cu casa în spate!"

26 noiembrie 2014 21:34   Vedete românești
Ultima actualizare:

A trecut un an de când Crina Abrudan (36 de ani) a dispărut de la pupitrul ştirilor sportive. Fosta prezentatoare de la Antena 1 a încheiat contractul cu trustul Intact şi este liberă pe piaţă. Nu la fel de disponibilă este şi din punct de vedere sentimental. După o perioadă tensionată cu Gabi Popescu (39 de ani), ştirista este convinsă că a rezolvat neînţelegerile dintre ei.

Crina Abrudan şi Gabi Popescu formau unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. În toamna trecută, nori negri s-au adunat deasupra relaţiei lor şi după mai multe luni de pauză, cei doi au revenit la sentimente mai bune. Deşi apropiaţii cuplului au vorbit la vremea respectivă despre o ruptură definitivă, după cinci ani de iubire, osta prezentatoare şi fotbalistul şi-au mai dat o şansă şi s-au împăcat în această primăvară. Un lucru nu mai este însă la fel ca înainte. Şi-au spălat rufele murdare în familie, dar cei doi nu locuiesc tot timpul împreună, aşa cum o făceau până la despărţire. Crina a povestit pentru Click! că informaţiile vehiculate în presă nu au avut nicio legătură cu realitatea, însă deşi era conştientă de acest lucru, ea a preferat să fie discretă cu viaţa personală.

"Eu cu Gabi suntem împreună. Nu ne-am dat afară unul pe altul din casă şi nici nu ne-am despărţit pentru că eu nu am vrut să-i fac copil. Este aberant să crezi că o femeie de 36 de ani nu îşi doreşte acest lucru. Noi întotdeauna am fost în relaţii bune. Citeam împreună ce se scria în ziare. La început m-am enervat, dar apoi am început chiar să ne amuzăm.

A fost o perioadă dificilă, aşa cum există în multe cupluri, peste care am trecut. Ne-am rezolvat problemele discret, în familie. Acum suntem bine. Vom face sărbătorile împreună, cel mai probabil la părinţii mei la Oradea. Mi-am cumpărat un apartament pe care am reuşit să-l amenajez pe gustul meu şi sunt foarte mândră de asta. A fost o ambiţie de-a mea, să am o casă. Acum locuiesc, când la mine, când la Gabi. Sunt ca melcul, cu casa în spate", ne-a spus Crina Abrudan. 

Deşi i-a lipsit televiziunea, ea nu ar fi tentată să se întoarcă la pupitru pentru a prezenta ultimele informaţii din lumea fotbalului, ci mai degrabă aşteaptă noi provocări. Fosta prezentatoare a ştirilor sportive de la Antena 1 a dispărut de pe sticlă de aproape un an, timp în care a fost o prezenţă discretă şi la evenimentele mondene. Miercuri seară, ea a fost invitată să le ofere copiilor nevoiaşi un strop de fericire. Vedeta le-a dăruit cadouri şi s-a jucat cu ei.

Mai multe