EXCLUSIV Cristina Joia, cele mai noi declarații după ce a fost mutilată într-un magazin. Agresoarea a fost identificată

9 noiembrie 2020 15:36   Vedete românești
Ultima actualizare:

Designerul emisiunii „Visuri la cheie” de la PRO TV este încă internată în spital, după incidentul halucinant petrecut sâmbătă după-amiaza, într-un supermarket din sectorul 4. Și-a mai revenit din șoc, dar încă are dureri și este desfigurată. „Nu doresc nimănui să treacă prin așa ceva”, a declarat ea luni pentru Click!.

De la ce a pornit totul

Cine ar fi crezut că o banală vizită la supermarket se va transforma într-un coșmar ce ar putea să-i lase urme pentru tot restul vieții?! I s-a întâmplat Cristinei Joia, într-un magazin de pe Calea Șerban Vodă. Încă sub stare de șoc, bandajată, desfigurată, cu dureri îngrozitoare, cunoscutul designer a povestit, de pe patul de spital, de la ce a pornit totul. „Era o mașină parcată pe o trecere de pietoni, blocând practic intrarea în parcarea magazinului. Și o văd pe această femeie care iese din magazin și se îndreaptă spre mașină. Am întrebat-o dacă e mașina ei, iar ea mi-a răspuns într-un limbaj foarte vulgar, pe care nu-l pot reproduce, că nu mă interesează pe mine. Am intrat în magazin și am lăsat-o înjurând. M-am apucat să fac cumpărături, puneam banane în coș, eram cu spatele și, când m-am întors, m-am trezit cu un pumn în față. A fost incredibil de puternică lovitura și am căzut. Pe moment nu mi-am dat seama că avea ceva ascuțit la mână”, a povestit Cristina Joia

A căzut la podea, cu sângele șiroind 

Practic, agresoarea a intrat după ea în magazin, a lovit cu sălbăticie și a plecat. Totul s-a întâmplat sub privirile impasibile ale angajatelor magazinului. Nimeni nu a avut nicio reacție, iar designerul a sunat singură la Salvare. „Mi-a țâșnit foarte mult sânge, eram pe podea, oamenii din jur se uitau, nimeni nu avea nicio reacție, nu suna la Poliție sau la SMURD. Doar o fetiță s-a aplecat să-mi dea un șervețel. Într-un final, eu am sunat la SMURD și un domn la Poliție. Casiera, am această imagine, continua să scaneze produse ca și cum nu s-a întâmplat nimic. Ea (n.r agresoarea) a fugit, a zis ceva, dar n-am mai auzit că deja mi-era foarte rău”, a mai spus Cristina.  

Este încă internată în spital 

Echipajele de salvare i-au acordat primele îngrijiri chiar în magazin, apoi a fost dusă la Spitalul Bagdasar Arseni, unde a fost operată. „Am o tăietură, dar este spartă și piramida nazală și a trebuit să mă opereze de urgență pentru că în câteva ore s-ar fi necrozat țesuturile”, spune ea.

Luni era încă pe patul de spital. Printre consultații și tratamente, a reușit să facă o scurtă declarație pentru Click!: „Mi-am mai revenit din șoc, aștept ca medicii să-mi spună când voi fi externată. Cum se va vindeca această rană... rămâne de văzut după ce-mi voi da jos bandajele. Este un proces de durată și destul de dureros. Deocamdată nu m-am gândit ce o să fac cu filmările care sunt în plină desfășurare. Aștept să văd care sunt recomandările medicilor, intenționez să o iau pas cu pas. Nu doresc nimănui să treacă prin așa ceva”, ne-a declarat designerul. 

Redăm, în continuare, discuția cu Cristina Joia:

Click! Cum te simți, ești încă în spital? Când vei fi externată?

Cristina Joia: Da, sunt încă în spital, mi-am mai revenit din șoc. Aștept ca medicii să-mi spună când voi fi externată.

Ce spun medicii despre rană, se va vindeca fără urme?

Operația a fost făcută de urgență, așa cum am precizat, s-ar fi necrozat țesuturile. Medicii și-au făcut treaba și au făcut totul pentru a se asigura că sunt și că voi fi bine. Cum se va vindeca rana, asta rămâne de văzut, după ce-mi voi da jos bandajele. Este un proces de durată și destul de dureros.

Ce vei face de acum încolo? Probabil vei lua o pauză de la filmări pentru recuperare acasă...

Nu m-am gândit momentan la asta. Astept să văd care sunt recomandările medicilor. Intenționez să o iau pas cu pas.

Ai depus plângere împotriva agresoarei?

În astfel de cazuri este foarte important să-i lăsăm pe oamenii legii să își facă treaba.

Ți s-a mai întâmplat vreodată să se riposteze violent împotriva ta atunci când mai luai atitudine împotriva neregulilor din jurul tău?

A fost singura experiență de acest gen. Nu doresc nimănui să treacă prin așa ceva.

Agresoarea a fost identificată, Cristina a făcut plângere 

Cristina s-a ferit să o descrie public pe femeia care a atacat-o din senin. „În astfel de cazuri, e important să-i lăsăm pe oamenii legii să-și facă treaba”, a spus ea. Polițiștii de la secția 14 au identificat-o pe agresoare cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, iar luni au mers la magazin pentru noi cercetări și declarații de la angajați. Potrivit PRO TV, duminică seara a fost audiată și Cristina, care a înregistrat o plângere penală, așa cum cere procedura.

Cine este femeia care a bătut-o pe Cristina Joia. Are 34 de ani și a fost prinsă de polițiști

Motivul scandalului. Ce susține agresoarea că i-a făcut Cristina Joia

Mai multe