EXCLUSIV Cum a trecut Edward Sanda testul tatălui socru, Pavel Stratan: ”Nu sunt vreun vagabond”

2 octombrie 2021 15:04   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cleopatra, fiica lui Pavel Stratan, trăiește o dragoste ca-n filme alături de Edward Sanda. Cei doi au avut parte de o nuntă ca-n povești și de o lună de miere de vis. Tinerii însurăței tocmai s-au întors bronzați din Sardinia, unde au petrecut două săptămămâni romantice.

Și-a dorit ca Edward Sanda să fie primul și ultimul bărbat în viața ei. Cleopatra Stratan (18 ani) și Edward Sanda (24 de ani) și-au transformat povestea de iubire în căsnicie, chiar dacă amândoi au vârste fragede. Cleopatra Stratan și Edward Sanda și-au dorit o nuntă intimă, cu persoanele apropiate și câțiva colegi din lumea muzicii. După nuntă, cei doi au plecat în luna de miere în Sardinia. Mirele a fost cel care a ales destinația.

„Nu credeam că o să mă însor la 24 de ani”

„Două săptămâni de miere au fost. Eu am ales Sardinia, o insulă plină de palmieri, tropicală. Ni s-a luat de paste și pizza instant. Ne-am deconectat, ne-am dat un refresh. Eu am și locuit acolo, am stat câțiva ani acolo. Eu nu credeam în căsătorie înainte s-o întâlnesc pe Cleopatra. Ea mi-a schimbat planul. Nu credeam că o să mă însor la 24 de ani”, a declarat Edward Sanda, pentru Click!

Cei doi se înțeleg de minune cu socrii. Edward Sanda a trecut din prima testul tatălui socru. Pavel Stratan este foarte apropiat de ginerele lui. „A fost primul care ne-a susținut. El a presimțit că noi o să fim împreună. Eu nu sunt genul de băiat rău și el a știut asta și a stat liniștit de la început. Nu sunt vreun vagabond”, a mai spus solistul. Acum tot ce mai lipsește din peisaj pentru fericitul cumplu este un prichindel. „Peste ani o să vină și un copil. Vrem să vină totul de la sine, deocamdată nu e”, ne-a declarat Cleopatra Stratan.

Citește și:

Cleopatra a răspuns la 15 întrebări despre nuntă. "Da, se poate și fără nași". Replică acidă atunci când a fost "certată" pentru rochia simplă

Imagini de poveste de la nunta Cleopatrei. Tortul a fost o inimă imensă, dansul mirilor, de vis, iar Pavel Stratan, un socru fericit

Mai multe