EXCLUSIV Cum dau divele noastre burta jos

19 septembrie 2014 0:09   Vedete românești
Ultima actualizare:

Femeile celebre din showbiz au în permanenţă ochi aţintiţi asupra lor şi trebuie să arate în permanenţă perfect. Cum au avut ceva probleme de greutate, unele dive ne împărtăşesc secretele cu ajutorul cărora au reuşit să revină la greutatea ideală.

Elena Gheorghe are 29 de ani dar nu arată acest lucru. Beneficiază de un trup aproape perfect şi recunoaşte că nu face eforturi foarte mari pentru a-l menţine. "Nu pot spune că am secret. Mănânc sănătos şi fac exerciţii mai mult la evenimente. Chiar dacă nu am foarte mult timp liber depun foarte mult efort la concerte şi pot spune că compensez din acest punct de vedere. La sala merg dar foarte rar", a mărturisit pentru emisiunea Click! de la Prima Tv cântăreaţa.

Diana Dumitrescu a găsit modalitatea prin care reuşeşte să e menţină la o formă fizică de invidiat. Actriţa a recunoscut pentru Click! de la Prima Tv: "Fac kangoo jumps de ceva timp alături de o prietenă şi nu ţin regim. E destul de solicitant programul aşa că nu trebuie să mai am grijă la ce mănânc".

Mai multe