EXCLUSIV Cum se simte soțul Elenei Merișoreanu, internat cu Covid: “A scăpat ca prin urechile acului”

30 martie 2021 19:59   Vedete românești
Ultima actualizare:

Soțul Elenei Merișoreanu a trecut prin momente dramatice! În urmă cu o săptămână, Viorel Croitoru (74 de ani) a fost internat de urgență la spitalul Victor Babeș în stare gravă, fiind infectat cu Covid-19.

Medicii au constat că plămânii fostului colonel, care a crezut inițial că are doar o simplă răceală, erau afectați în poporție de 75 la sută. Elena Merișoreanu (72 de ani) a tras spaima vieții ei și recunoaște că, dacă mai întârzia puțin și nu chema salvarea la timp, acum soțul ei nu mai era în viață. “Atunci când omul e bolnav nu se duce la doctor, așa a făcut și soțul meu până a ajuns să nu mai aibă respirație. L-am dus la Victor Babeș, unde a avut parte de o îngrijire exemplară. Bunul Dumnezeu l-a salvat. Dacă nu erau medicii și bunul Dumnezeu cred că el nu mai era în viață acum, era în pământ. L-am dus la timp la spital”, a declarat Elena Merișoreanu, pentru Click!

Colonelul Viorel Croitoru, soțul Elenei Merișoreanu, a primit masca cu oxigen și perfuzii la spital, tratament care l-a pus pe picioare. Acesta urmează să fie externat în următoarele zile. “Au vrut să-l externeze ieri, dar trebuie să-i mai facă un CT, să verifice plămânii. A scăpat ca prin urechile acului, nu a fost intubat“, a adăugat cântăreața, care de abia așteaptă ca soțul ei să se întoarcă sănătos acasă.

“Vrem să-i facem o pomană Corneliei Catanga“

Cu soțul internat în spital, infectat cu Covid-19, Elena Merișoreanu s-a temut să meargă la înmormântarea colegei sale de breaslă, Cornelia Catanga. “Mi-a fost frică. Plus că a fost și foarte repede, am văzut la televizor că au și îngropat-o imediat. Vrem să-i facem toți colegii o pomană. De altfel, o prietenă de-a noastră a trimis pachete la ei acasă să le împartă acolo după înmormântare”, a declarat Elena Merișoreanu, pentru Click!

Citește și:

EXCLUSIV Soțul Elenei Merișoreanu, internat în stare gravă cu Covid: "Dacă nu ai pile, te mănâncă viermii". Și nepoatele au avut boala

De ce locuiesc separat Elena Merișoreanu și soțul ei. Ea, la Snagov, iar el, la Vâlcea

Mai multe