EXCLUSIV Dana Rogoz, şedinţă foto incendiară! Cum a pozat vedeta

24 octombrie 2014 0:32   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dana Rogoz se numără printre cele mai elegante şi rafinate vedete de la noi. Actriţă, bloggeriţă, şi mai nou mămică, Dana Rogoz a renunţat la haine pentru o şedinţă foto incendiară.

Fotografiile  sexy cu proaspăta mămică sunt imaginea unui parfum pe care frumoasa şatenă îl lansează la sfârşitul lunii octombrie. Actriţa a povestit în exclusivitate pentru emisiunea Click!, de la Prima Tv, difuzată de luni până joi, de la ora 23.00, cum i-a venit ideea noului produs care îi poartă numele.

''De fiecare dată când lansam un produs nou, pregăteam o ghicitoare pe blog, în care puneam indicii. Genţile cu feţe detaşabile au fost la fel. Am început să pun indicii ca oamenii să ajungă să spună că voi lansa o geantă cu feţe detaşabile. Sigur că era foarte greu de ghicit. Să lansezi un parfum e destul de greu. Am început căutările acum un an şi jumătate. Era o dorinţă din partea celor care simt acelaşi lucru ca mine. Reacţiile au fost şi sunt deja foarte bune'', a dezvăluit vedeta.

Imaginile cu fashion-bloggerul în ipostaze sexy au stârnit foarte multe reacţii în presă: ''Am lăsat să se înţeleagă mai mult decât se vedea de fapt. Mi s-au făcut propuneri de când eram mică, decând aveam 18 ani să pozez goală. Nu o să o fac niciodată, de fiecare dată am refuzat. Nu mi-am dorit să fac asta pentru că eu nu sunt un om potrivit acolo. Am lăsat să se înţeleagă că sunt dezbrăcată, mesajul era că parfumul  mă îmbracă. Soţul meu a făcut pozele, a fost în familie, aşa că m-am simţit confortabil'', a povestit Dana Rogoz, la emisiunea Click!, de la Prima Tv.

Dana ne-a împărtăşit şi din viaţa ei de mămică:'' E cel mai frumos lucru, cea mai mare bucurie pe care o poate trăi o femeie. Pentru restul sunt la fel, dar eu pe dinăuntru m-am schimbat foarte mult. Copilul meu este absolut o minune'', a dezvăluit proaspăta mămică, la emisiunea Click!, de la Prima TV.

Mai multe