EXCLUSIV Dezvăluiri din culisele primei ediţii Cusurgiii

23 septembrie 2014 0:57   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cusurgiii au păşit luni seară în casele românilor cu noua lor emisiune. Voia bună cu care prezentatorii ne-au obişnuit a poposit în platoul emisiunii Click! de la Prima Tv.

Mişu, Codruţ şi Octavian au vorbit în platoul emisiunii Click! de la Prima Tv despre noul lor proiect tv, ce anume i-a împins spre acest format nou în media românească dar şi cum s-au simţit la prima ediţie de Cusurgiii de la Prima Tv. Codruţ Kegheş a mărturisit că acestă seară a fost cel mai emoţionant moment din ultimul timp. "Eu în această seară am făcut prima emisiune în direct la TV şi pot spune că am fost emoţionat, dar mi-a plăcut foarte mult faptul că nu ai timp să te plictiseşti când faci o emisiune live".

Mihai Găinuşă a povestit de ce împreună cu cei implicaţi în proiect au decis să opteze pentru un format de acest gen. "Am vrut să facem live acest format pentru că e cu totul diferit de ceeea ce am făcut noi până acum la televizor. E un concept nou, antrenant şi sperăm să placă publicului. Rugăm telespectatorii ca în continuare să trimită sesizări la adresa de Facebook a noii emisiuni", a spus Mişu.

Iubitorii de divertisment se pot întâlni în fiecare seară de luni până joi cu cei de la "Cusurgiii", începând cu ora 22.30, doar la Prima TV.

Mai multe