EXCLUSIV Doarme cu pozele lui Ploieşteanu la capul patului

20 octombrie 2014 22:30   Vedete românești
Ultima actualizare:

Elena Ploieşteanu (58 de ani) se jură că a fost o femeie fericită şi mulţumită, alături de soţul ei, Nelu (68 de ani), până acum 13 ani. Adică exact până în momentul în care Ana Maria Roşu (31 de ani) i-a stricat casa.

Nelu Ploieşteanu a părăsit primăvara asta căminul conjugal. Nu a mai suportat cicălelile nevestei, care îl soma să încheie relaţia cu amanta, şi s-a mutat la una dintre fetele lui. Elena Ploieşteanu îşi vede acum rar soţul. El îi mai bate la uşă doar ca să-i dea câteva milioane de lei vechi pentru tratamentul băiatului lor, Mihăiţă (27 de ani), bolnav de tetrapareză spastică. Ieri, reporterii Click! au vizitat-o în casa din zona 1 Mai, în care ea s-a iubit, preţ de 42 de ani, cu Nelu Ploieşteanu. Se coafase, se îmbrăcase frumos, semn că pentru ea musafirii sunt importanţi.

Dar n-a putut masca şi suferinţa. Printre lacrimi, ea ne-a povestit despre Nelu, bărbatul care i-a adus, deopotrivă, bucurie, dar şi amărăciune: ”Ne-am cunoscut în tren, când eu aveam doar 16 ani. A fost dragoste la prima vedere, n-am mai scăpat de el şi, după un an, am fugit împreună, chiar dacă mama mea a fost împotriva relaţiei”, şi-a început Elena Ploieşteanu  povestea de viaţă. Şi chiar n-a dus-o rău cu solistul care acum pare că a dat-o uitării: ”Nelu era un om atent, mi-a scris o poezie romantică, cu care m-a impresionat puternic”, ne-a mai zis ea. Totul a fost frumos până acum 13 ani, când lui Nelu i-a tăiat calea Ana Maria Roşu: ”Soţul meu mi-a adus ultimul buchet de flori acum mai bine de 14 ani. Nu-mi aducea prea des, dar mă bucuram enorm când făcea câte un gest romantic”. Deşi relaţia soţilor Ploieşteanu se află acum pe butuci, Elena n-a aruncat nimic din ce îi aminteşte de tatăl copiilor ei, chiar dacă e un păcătos. Ba chiar îl aşteaptă înapoi acasă. La căpătâiul patului, stau aşezate câteva fotografii, de pe vremea când formau o familie fericită. Printre ele se află şi o poză făcută în urmă cu mai mulţi ani. ”Eram tare fericiţi acolo, ne aflam la o nuntă. Nelu era mereu pus pe şotii. Toată lumea ne invidia, formam un cuplu frumos”, ne-a spus ea, cu nostagie.

I-am  deconspirat amanta

Nelu Ploieșteanu a făcut tot posibilul să-și țină actuala amantă ascunsă, însă fotoreporterii Click! au surprins-o, zilele trecute, scuturând de zor o păturică la balconul apartamentului ei din Colentina, în valoare de 50.000 de euro, dar și ieșind de la atelierul designerului Liza Panait, unde e croitoreasă.

Mai multe