EXCLUSIV Elena Merișoreanu, încă în spital: "Eu credeam că sunt răcită, nu mi-am închipuit că am Covid"

26 septembrie 2021 13:52   Vedete românești
Ultima actualizare:

Elena Merișoreanu (72 de ani) se află încă pe patul de spital, după ce a fost confirmată cu Covid-19. Artista a fost internată la Institutul "Matei Balș" în urmă cu o săptămână, după ce s-a simțit foarte rău.

Elena Merișoreanu are vacinată cu ambele doze de la Pfizer și nu s-a gândit nici o clipă că ar putea contracta virusul. A crezut că este o simplă răceală și că se poate trata acasă. Vedeta a ajuns, într-un final, la spital cu plămânii deja afectați și a fost pusă imediat pe perfuzii de medicii de la Matei Balș.

„Sunt încă în spital, cred că mai mă țin o săptămână. Acum au venit fetele, asistentele, și mi-au luat din nou analizele. Nu am făcut deloc febră, mi-a fost însă foarte rău, saturația mi-a revenit. Am avut și plămânul afectat, cam 8 la sută. Bine că am venit la timp la spital. Eu credeam că sunt răcită, că făcusem vaccinul. Nu mi-am închipuit că am Covid!”, ne-a declarat solista, duminică dimineață. Elena Merișoreanu speră însă ca doctorii să-i dea cât mai repede drumul din spital în următoarele zile. În luna martie anul acesta și soțul solistei, Viorel Croitoru, a fost infectat cu Covid și internat două săptămâni la spitalul Victor Babeș.

Citește și:

EXCLUSIV Soțul Elenei Merișoreanu, internat în stare gravă cu Covid: "Dacă nu ai pile, te mănâncă viermii". Și nepoatele au avut boala

Elena Merișoreanu și Viorica de la Clejani, infectate cu Covid. Solistele sunt internate la "Matei Balș"

Mai multe