EXCLUSIV Era să iasă circ, nu alta! Cum au evitat femeile lui Salam un dezastru la ziua fiicei manelistului

31 august 2014 16:56   Vedete românești
Ultima actualizare:

Aniversare cu peripeţii pentru fiica lui Florin Salam! Deşi tată ei a ţinut morţis ca Betty să aibă şi la 14 ani o zi de naştere despre care să vuiască tot oraşul, manelistul s-a dat el în stambă. A fost în centrul atenţiei mai mult decât sărbătorita după ce s-a afişat cu Roxana Dobre, noua iubită pe care se laudă că o ia în curând de nevastă. La cheful lui Betty a fost chemată şi Raluca Macovei, femeia care până în urmă cu câteva luni se zvonea că i-a pus manelistului inima pe jar.

Florin Salam s-a ocupat şi în acest an ca Betty să aibă o aniversare reuşită, doar că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg. A ales un club de fiţe şi a avut grijă ca atmosfera să fie una incendiară, doar fetiţa lui împlinea 14 ani! Culmea este, că tocmai el, care a pus totul la punct în cel mai mic detaliu a reuşit să-i strice sărbătoritei ziua de naştere.

A pus-o în umbră pe Betty, iar în centrul atenţiei a fost chiar el. A sosit la petrecere însoţit de Roxana Dobre, noua lui iubită, de care nu s-a dezlipit. Manelistul nu s-a abţinut să nu facă risipă de gesturi tandre în public. A sărutat-o pe focoasa lui parteneră în văzul tuturor şi astfel a devenit din invitat şi tatăl sărbătoritei fix atracţia serii. În plus, Florin Salam şi-a invitat şi el câţiva prieteni cu care s-a distrat de mama focului, aceştia cerând spre dimineaţă să asculte manele, dorinţă care le-a fost întocmai respectată.   

Cheful adolescentei s-a prelungit până în zorii zilei, însă Raluca Macovei, actriţa despre care s-a vehiculat că ar fi avut o idilă cu Florin Salam, poveste pe care niciunul dintre ei nu au recunoscut-o spunând că sunt doar amici, nu şi-a făcut apariţia, deşi se zvoneşte că ar fi figurat pe lista invitaţilor.

Chiar dacă Betty şi Raluca s-au înţeles bine, ba chiar cele două îşi postau pe contul de socializare fotografii împreună, de data aceasta bruneta care s-a afişat până în urmă cu câteva luni cu manelistul, nici nu a vrut să audă de petrecere.

"Raluca nu a vrut să fie pusă într-o situaţie jenantă şi să se afle sub acelaşi acoperiş cu Florin Salam şi Roxana Dobre. Nu a sunat-o nici pe Betty să-i spună «La mulţi ani!» şi nu i-a transmis urări pe Facebook, aşa cum ar fi făcut în mod normal. A evitat să dea ochii cu ei", au povestit pentru Click! surse din anturajul manelistului.

Roxana Dobre s-a făcut remarcată în showbiz după ce a pozat goală de mai multe ori în Playboy, dar şi după un episod de-a dreptul scandalos. În urma cu doi ani, bruneta a fost protagonista unei scene incredibile, fiind mânjită cu fecale, într-un mall bucureştean de soţia lui Florin Văncică, iubitul ei din acea perioadă, gestul femeii fiind considerat la roomi o adevărată pedeapsă. La momentul respectiv, cei doi amorezi au pus punct relaţiei, însă nu au stat prea mult despărţiţi şi s-au împăcat. Anul trecut, bărbatul a fost arestat în urma unei plângeri făcute chiar de Salam şi se află şi acum după gratii.

Roxana Dobre a trecut şi prin patul lui Olăroiu Jr., dar şi a unui băiat de bani gata din Capitală, cu care a avut o relaţie în anii trecuţi.  

Mai multe