EXCLUSIV Fata lui Boureanu recunoaște: «Nu am vorbit cu tata de când a ieşit din închisoare»

15 august 2017 21:10   Vedete românești
Ultima actualizare:

Problemele din familia lui Cristian Boureanu (44 de ani) sunt departe de a fi istorie! Când a fost eliberat din închisoare, fostul politician a dat de înţeles că relaţia dintre el şi fiica lui Ioana ar fi pe un făgaş normal. Iată că e contrazis chiar de Ioana, care îl acuză, în exclusivitate pentru Click!, că a minţit.

“A fost greu! Mulţumesc Laurei, care a fost alături de mine, familiei mele, fratelui, Ioanei şi tatălui. Mulţumesc domnului avocat! O experienţă grea, cel mai greu este să fii departe de familie”, a declarat Cristian Boureanu, în momentul în care a fost eliberat, după două luni de arest preventiv.

Întrebat cine-l aşteaptă acasă, fostul politician a menţionat-o şi pe fiica lui, Ioana, cu care s-ar fi împăcat după scandalul din septembrie anul trecut.

Mai mult, şi el, şi iubita lui Laura, povesteau că Ioana s-ar fi mutat definitiv în apartamentul politi­cianului şi că nici nu vrea să mai audă de mama ei, care o ţine din scurt. Da’ de unde!

Deranjată de aceste afirmaţii, Ioana Boureanu (16 ani) ne-a mărturisit în exclusivitate că lucrurile nu sunt aşa cum le descrie tatăl său şi că ei doi nu au vorbit deloc în ultima perioadă.

“Tata a declarat în ziare că eu sunt la el acasă şi totul este ok. Nu-i adevărat. Eu şi tatăl meu nu ne-am văzut de când a ieşit, iar eu nu sunt la el acasă, sunt în continuare cu mama mea. Nu am vorbit absolut deloc de când a ieşit din închisoare”, ne-a spus Ioana.

Tânăra ne-a mai mărturisit că nu ştie dacă o să îl caute sau nu pe tatăl său, chiar dacă acum este acasă. “Nu ştiu dacă o să iau legătura cu el, încă nu m-am hotărât. În rest, eu sunt bine, mulţumesc”, a completat fata.Cristian Boureanu este acum în libertate, după ce a fost trimis în judecată pentru scandalul din trafic de la începutul lunii iunie, însă problemele nu s-au terminat pentru el. Fostul politician are interdicţie de a părăsi Capitala şi trebuie să dea cu subsemnatul la Poliţia Sector 6.

Mai multe