EXCLUSIV Fata lui Enache a pus Poliţia pe urmele "teroristului"

17 septembrie 2014 21:28   Vedete românești
Ultima actualizare:

Diana Enache a început şcoala luni. Şi tot în această zi, fiica lui Adrian Enache a dat declaraţii la poliţie, după ce a depus plângere penală, din cauza ameninţărilor cu moartea. Adolescenta le-a arătat poliţiştilor mesajele terifiante primite pe telefon.

Diana a ezitat să meargă la şcoală în prima zi. Totuşi, adolescenta a ascultat sfaturile tatălui ei, Adrian Enache, care a îndemnat-o să nu lipsească. Aşa încât Diana, elevă în clasa a XII-a la ”Iulia Haşdeu”, şi-a luat inima în dinţi şi s-a prezentat la festivitatea de începere a noului an şcolar. Tânăra a făcut faţă întrebărilor curioase adresate de colegii ei, apoi s-a prezentat la poliţie, cu avocata familiei.

Diana le-a povestit poliţiştilor despre mesajele pe care le primeşte din cea de a doua zi a incidentului din 5 iulie, când a fost atacată şi înjunghiată de Ali Kanaan, portarul blocului în care stă Adrian Enache. ”Diana a fost audiată la poliţie în urma plângerii penale pe care a depus-o. Le-a arătat poliţiştilor mesajele de ameninţare”, a declarat, pentru Click!, avocata Katia Cicală.

Dianei Enache îi e foarte greu să uite de acest coşmar, întrucât este bombardată, în miez de noapte, cu zeci de mesaje care îi dau fiori reci pe şira spinării. Persoana care o hărţuieşte, de pe mai multe numere de telefon, îi cere victimei, să se întâlnească cu ea. Sms-urile de ameninţare au îngrozit-o pe fata lui Enache: “Ai grijă cum mergi, să te uiţi bine cum mergi pe stradă” sau ”Se apropie termenul de judecată, ai grijă ce faci!”.

Mai multe