EXCLUSIV Fetelor, păzea! Am aflat cine este noul „Burlac” de la Antena 1

7 octombrie 2014 23:04   Vedete românești
Ultima actualizare:

Fotomodelul Andrei Andrei, numit bărbatul cu cel mai frumos fund din lume, este noul „Burlac” de la Antena 1. Următorul sezon al show-ul va începe în luna ianuarie și va fi prezentat de Andreea Mantea.

Găsirea următorului „Burlac” a fost o provocare destul de mare pentru şefii Antenei 1. Victor Slav s-a aflat în cărţi iniţial, dar cum el este ocupat cu alte proiecte ale postului de televiziune, producătorii s-au reorientat.

Căutările s-au oprit la Andrei Andrei (31 ani), manechin de meserie şi cunoscut și drept posesorul celui mai apetisant fund din lume. Andrei și-a adjudecat această „titlu”, după ce a câștigat  în anul 2007 “Concursul internațional al celor mai sexy posterioare” de la Munchen, Germania.

O super-galerie foto cu Andrei Andrei

La un moment dat, timișoreanul s-a mutat în SUA, unde a lucrat pentru cele mai importante case de modă și a devenit unul din cei mai râvniți bărbați de pe mapamond. Andrei Andrei nu și-a uitat însă originile și a vrut să ajute româncele să devină celebre. Anul trecut, bărbatul cu cel mai sexy posterior din lume a promovat pe internet un casting pentru modelele din România.

Emisiunea ”Burlacul” va fi transmis la Antena 1 abia din luna ianuarie a anului viitor. Însă filmările acestui show au început. Primul episod a fost turnat pe Domeniul Manasia din apropierea Urziceniului (judeţul Ialomiţa).

Uite cum arată Palatul în care a filmat noul burlac de la Antena 1 cu Andreea Mantea, nimeni alta decât prezentatoarea acestei emisiuni. Mai multe imagini aici.

Cum i-a luat locul Andrei lui Victor

Victor Slav a fost luat în considerare ca potenţial “Burlac”, însă filmările show-ului coincideau cu transmisiile emisiunii ”Dansează printre stele”, unde activează în calitate de coprezentator. În aceste condiţii, Andrei Andrei a fost varianta preferată de producătorii “Burlacului”.

"Burlacul", la sezonul al cincilea

Show-ul "Burlacul" a debutat în anul 2010, la Antena 1. Drumul a fost deschis de Cătălin Botezatu, urmat de Eduard Popescu Strohlen. În sezonul al treilea, "burlacul" Vladimir Drăghia a fost eliminat de concurente, ştafeta fiind preluată de Sergiu Barboni. În sezonul al patrulea, a venit rândul lui Bogdan Vlădău să-şi găsească "jumătatea".

Mai multe