EXCLUSIV Gabi Luncă, internată la ATI, cu Covid-19! Rebeca Onoriu, fiica solistei: ”Ne rugăm pentru ea”

16 martie 2021 17:53   Vedete românești
Ultima actualizare:

Gabi Luncă, celebra cântăreaţă de muzică populară şi lăutărească, este infectată cu Covid-19 și este internată, în acest moment, la secția ATI a Spitalului Judeţean Ilfov. Artista, în vârstă de 81 de ani, este stabilă hemodinamic şi nu are febră.

Gabi Luncă are saturația de oxigen 90%, iar presiunea oxigenului în sângele arterial de 70, spun medicii de la Spitalul Judeţean Ilfov. Fiica cea mică a cunoscutei soliste de muzică lăutărească a făcut primele declarații, în exclusivitate pentru Click!, despre starea de sănătate a mamei ei, dar și despre cum s-a infectat marea solistă cu virusul SarsCov-2.

Rebeca Onoriu: "Virusul nu te întreabă câți ani ai și nici cine ești"

„A luat de la unul din nepoți, casa e mare, normal. Au venit în vizită la ea, nu știau că sunt pozitivi. A luat virusul, probabil, de pe hainele copiilor. A început să aibă o ușoară tuse. A venit DSP-ul, i-a făcut test, a ieșit pozitiv. Apoi, sora mea i-a mai făcut unul, al doilea test tot pozitiv a ieșit. Am început tratamentul acasă, am cumpărat și aparat de oxigen. În a treia zi a scăzut saturația la 90. S-a panicat și a mers la Matei Balș, unde a făcut un CT la plămâni. S-a văzut o ușoară inflamație. Având în vedere vârsta dânsei am internat-o la Spitalul Ilfov. Au pus-o imediat pe tratament. Ca să nu scadă saturația i-au pus o mască full-face, care i-a schimbat analizele. Medical s-a făcut super tratament. Este la ATI, e stabilă, mănâncă, vorbește. E un virus pervers. E deja în a 12-a zi de boală. Din păcate, virusul nu te întreabă câți ani ai și nici cine ești. Am protejat-o cât am putut, nu ne-am mai sărutat decât pe mâini”, a declarat Rebeca Onoriu, fiica cea mică a cântăreței, în exclusivitate, pentru Click!

Gabi Luncă are o poveste de viață dramatică. Una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică lăutărească a avut probleme grave de sănătate, în tinerețe. Gabi Luncă a suferit de cancer de sân și a petrecut mult timp în spitale, chinuită de tratamente și ședințe de chimioterapie. S-a îndreptat spre Dumnezeu, care i-a dat putere. „Mulțumesc din inimă tututor! Mama mea e pe lista rugăciunilor a mii de oameni din America, Germania și România. Frații de credință sunt în rugăciune conectați”, a mai spus Rebeca Onoriu, pentru Click!

Citește și:

EXCLUSIV Virgil Ogășanu și întreaga familie, la un pas de tragedie din cauza Covid: Mihai Ogășanu: «Tata a fost mai grav din cauza vârstei»

Interviu cutremurător! Gabi Luncă a pierdut un copil și a reușit să scape de cancerul la sân

Mai multe