EXCLUSIV Indienii s-au bătut pe sexy-Vântur!

21 septembrie 2014 18:17   Vedete românești
Ultima actualizare:

A dansat lasciv în pelicula “O Teri”, care a avut premiera în martie, i-a cucerit pe indieni, iar acum culege roadele. Iulia Vântur a fost asaltată cu oferte la Bollywood, însă le-a refuzat pentru că vrea să câştige bani în România.

Starul indian Salman Khan i-a netezit drumul în showbiz-ul indian şi, deşi povestea de dragoste cu acesta nu mai e de actualitate, Iulia Vântur nu e uitată aşa uşor la Bollywood. „Experienţa de acolo a fost una cu adevărat interesantă, a fost ca o aventură într-un parc de distracţii. După acea piesă, «Ummbakkum» (n.r. – coloana sonoră a filmului “O Teri”), am primit mai multe propuneri - pentru cântece, pentru show-uri TV, chiar şi pentru o piesă de teatru în limba engleză - însă le-am refuzat, pentru că în acea perioadă trebuia să fiu prezentă în România. Mă văd tot într-un format de divertisment, cu o latură socială, pentru că asta mi-a adus cea mai mare satisfacţie până acum. Acum tot ce pot să spun e că sunt încă în negocieri, dar nu voi disparea de pe ecran”, ne-a povestit Iulia Vântur.

«Nu voi dispărea de pe ecran»Recent, fosta gazdă a show-ului “Dansez pentru tine” (PRO TV) s-a lăsat pe mâna stilistului Adrian Perjovschi şi a echipei lui şi s-a transformat în Zeiţa Frangipani pentru o şedinţă foto inedită. “Acest personaj s-a născut datorită florilor mele preferate, frangipani. Sunt florile vacanţelor mele, au o textură catifelată, deşi par rezistente, sunt fragile. Am acceptat propunerea celor de la zonamondena.ro de a mă transforma total”, ne-a povestit Iulia Vântur.

Mai multe