EXCLUSIV Invitaţii au suspinat la nunta lui Connect-R! Ce a făcut tatăl artistului în timpul petrecerii

22 septembrie 2014 10:54   Vedete românești
Ultima actualizare:

Connect-R şi-a pus duminică pirostriile, moment pe care l-a marcat cu o petrecere de pomină la un restaurant select din Otopeni. Artistul a trăit o zi încărcată de emoţii, iar atunci când a crezut că surprizele s-au terminat a avut parte de încă una de proporţii. Tatăl cântăreţului a urcat pe scenă în timpul petrecerii şi i-a lăsat pe toţi mască.

Connect-R se pare că are de unde să moştenească talentul artistic. Tatăl cântăreţului şi-a făcut remarcate calităţile vocale seara trecută la nunta fiului său. Gâtuit de emoţie, bărbatul i-a cerut naşului Pepe microfonul şi a început să cânte. Nuntaşii au fost numai ochi şi urechi, iar la final l-au răsplătit cu aplauze.

"Nimeni nu se aştepta să-l vadă pe tatăl lui Ştefan pe scenă. Era foarte emoţionat, iar mulţi nici nu şi-au dat seama cine este. Este un tip tânăr, firav şi micuţ de înălţime. Pepe l-a chemat în faţa tuturor, i-a dat microfonul în mână, iar el a cântat foarte bine o piesă în limba engleză. Chiar dacă nu ştia prea bine versurile şi mai stâlcea cuvintele, s-a descurcat elegant. A cântat o piesă clasică, care i-a pus în valoare vocea uşor răguşită. El avea momentul acesta în plan. Îi spusese lui Pepe că ar vrea şi el să-i cânte băiatului lui la nuntă şi nu s-a lăsat până nu a făuct ce şi-a propus. Toţi au rămas plăcut impresionaţi, iar Connect-R a fost de-a dreptul surprins", ne-a povestit unul dintre invitaţii de la nunta cântăreţului cu Misha.

Connect-R provine dintr-o familie modestă, înainte să devină artist cunoscut, el avea de gând chiar să urmeze meseria tatălui său: cea de tinichigiu auto.

Destinul l-a purtat spre alte zări, însă mult mai profitabile. A ajuns acum să câştige mii de euro la concerte şi să fie suprasolicitat în spectacole.

Mai multe