EXCLUSIV! Ioan Gyüri Pascu nu se mulțumește cu o singură femeie

2 septembrie 2014 0:05   Vedete românești
Ultima actualizare:

A împlinit 53 de ani, dar Ioan Gyüri Pascu trăieşte viaţa la cote maxime. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Click!, acesta a recunoscut că nu are o relație, așa cum este ea înțeleasă de lume. Dar nu a negat că se întâlnește cu mai multe femei.

Artistul şi-a serbat duminică ziua de naștere, alături de fosta soţie, Daniela, şi de fiica lor în vârstă de 17 ani, Larina Ioana, şi a primit de la ambele cadouri cu însemnătate.

Întrebat dacă şi-a refăcut viaţa, artisul a răspuns: „Nu am o relaţie stabilă şi nu am ceea ce se cheamă relaţie”. Gyüri a lăsat să se înțeleagă că se vede cu mai multe femei. Totuși, a reușit să păstreze o relație amicală după divorț. „Cu fosta soție am rămas prieten, ne înțelegem foarte bine, ne-am întâlnit”, a mai spus artistul, pentru Click!

În ceea ce privește planul profesional, Ioan Gyüri Pascu e foarte ocupat. „Lucrez acum la un album, «Casa inimii», deja am scris șapte piese, și în română, și în engleză. Nu-mi mi-am propus un deadline când să fie gata albumul, eu lucrez cât pot de mult, cu prietenii. Am colaborat cu Vlad Cnejevici, cu Teo Boar. Vreau să fac o chestie cu prietenii.. Prima dată am tras un cântec în ianuarie. Am concerte. Am și la Herculane, la festivalul medieval, iar la 4 octombrie joc la Palatul Copiilor, îi ajut pe studenții lui Mircea Rusu”, a mai spus artistul, pentru Click!

I-a lăsat fostei neveste casa de 350.000 de euro

Ioan Gyüri Pascu s-a căsătorit în 1993 cu scriitoarea Daniela Marin. Dar la 17 ani de la nuntă, cei doi au semnat desfacerea căsătoriei la Judecătoria sectorului 3. Cei doi au agonisit o viață întreagă bani, ca să-și construiască împreună casa visurilor. Acum, însă, acolo locuiește doar fosta nevastă și fetița. Artistul i-a lăsat Danei vila estimată la 350.000 de euro, iar el s-a mutat cu chirie într-un apartament cu două camere.

Mai multe