EXCLUSIV Ioana Tufaru, de urgenta la spital: Mi-a băgat copilul degetele în ochi!

24 octombrie 2018 14:40   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ioana Tufaru (40 de ani) trece prin momente de cumpănă! Fiica regretaților artiști Dan Tufaru și Anda Călugăreanu a ajuns ieri de urgență la spital din cauza unor probleme la ochiul drept. Se pare că principalul “vinovat” este chiar fiul său, Luca (3 ani).

O banală joacă putea să o lase pe Ioana Tufaru fără un ochi. Fiica regretatei Anda Călugăreanu a avut nevoie urgentă de ajutor, după ce fiul ei i-a băgat degetul în ochi. “Eram cu Luca în parc și am vrut să îmi arate ceva el cu degetul. Eu am fost curioasă să văd ce a văzut el atât de important și am intrat cu ochiul în degetul lui. Asta e, s-a întâmplat! Am o zgârietură pe cornee, în două-trei zile zic eu că o să îmi treacă. Am fost la spital, mi-a bandajat medicul ochiul și aștept să treacă. Este foarte rău că în perioada asta văd doar cu un singur ochi, dar până la urmă nu este o problenă asta, am trecut în viață prin probleme mai grave. Plus că totul o să fie bine ca să îmi treacă mi-a prescris doctorul un tratament cu picături și un gel de ochi, dar mi-a dat și pastile pentru calmarea durerii”, a declarat Ioana Tufaru pentru Click!

Ioana Tufaru provine dintr-o familie de artiști celebri! Așa că aceasta și-a dorit să devină la fel ca regretații săi părinți, actriță. Însă, din cauza unor probleme personale, acest lucru nu s-a mai întâmplat. Acum, Ioana îi dedică tot timpul micuțului Luca. 

Mai multe