EXCLUSIV Iubita lui Gheorghe Turda: "Mi-a spus de pe targă că mă iubeşte"

28 august 2014 22:19   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ziua de miercuri putea fi una fatidică pentru Gheorghe Turda. Solistului de muzică populară i s-a făcut rău pe scenă, la Piteşti, şi a fost transportat de urgenţă la spital, fiind diagnosticat cu atac cerebral vascular. Artistul a avut-o alături pe iubita lui, căreia i-a jurat iubire veşnică, de pe targă.

Se ţine bine la vârsta de 66 de ani, însă interpretul Gheorghe Turda a suferit în decursul anilor două atacuri cerebrale minore. Pe al treilea l-a suferit chiar miercuri seara, în timpul unor repetiţii pentru festivalul „Sus pe Argeş, la izvoare”, din Piteşti.

Totul se putea transforma într-o nenorocire dacă îndrăgitul cântăreţ nu ar fi avut-o alături pe iubita lui, Lucia Lazăr, femeia cu care are o relaţie de 4 ani şi cu care intenţionează să se însoare. Lucia a sunat imediat la salvare. „Maestrul a spus că mă iubeşte, apoi i-am spus  şi eu aceleaşi cuvinte. Nu s-a prăbuşit pe scenă, pur şi simplu i s-a făcut rău. Încă nu ştim când ne vom externa, medicii sunt cei care decid, dar pot să vă spun că domnul Turda este bine”, ne-a declarat emoţionată Lucia Lazăr.

Tot într-un suflet au venit la Spitalul Floreasca din Capitală şi cele două fete ale maestrului,  Anca Ioana şi Elena Voichiţa, iar Alina Puşcaş, fiica vitregă i-a transmis un mesaj de însănătoşire grabnică. Întrucât solistul de muzică populară este destul de slăbit, va sta o perioadă departe de scenă.

Mai multe