EXCLUSIV Laura Lavric a pierdut 100.000 de euro că nu a ştiut adresa surorii

7 noiembrie 2014 22:07   Vedete românești
Ultima actualizare:

De ani buni, Laura Lavric se află într-un război rece cu sora ei din Canada, Ecaterina Traian, însă scandalul a luat amploare în 2012, când solista şi-a dat ruda în judecată. Surpriză însă, procesul s-a „stins”, pe motiv că artista nu a ştiut unde locuieşte rivala ei.

Lavric e departe de a se încheia. Cântăreaţa de muzică populară nu poate uita cuvintele dure pe care i le-a spus sora sa mai mică, în 2012, aceasta din urmă acuzând-o că s-ar fi prostituat în America pentru bani, haine sau parfumuri.

Înverşunată, Laura (65 de ani) i-a deschis anul trecut proces de calomnie rudei sale de sânge şi i-a cerut daune morale de 100.000 de euro. Cântăreaţa s-a lovit însă de o primă problemă, întrucât nu a putut să afle domiciliul din străinătate al Ecaterinei, iar judecătorii au suspendat procesul. Laura a mai pierdut însă o bătălie importană.

Magistraţii de la Tribunalul Bucureşti i-au respins cererea de depunere pe rol a dosarului, pentru că tot nu a reuşit să aducă actele necesare. În ciuda acestor probleme, Laura Lavric nu se dă bătută. “Nu o iert pentru ce mi-a făcut. Ea a mers la televizor ca să mă facă de râs şi m-a acuzat că m-am prostituat. A dat o adresă falsă şi e mai greu să o identific, dar nu renunţ. Dacă ei nu i-a fost milă de sufletul meu şi l-a băgat la puşcărie ani de zile, mie de ce mi-ar fi milă dacă aş vedea-o după gratii?!”, a declarat Laura Lavric, pentru Click!

Mai multe