EXCLUSIV Liviu Guţă, filmat în timp ce o ameninţă pe Pamela că o violează

26 iunie 2014 23:34   Vedete românești
Ultima actualizare:

Au plecat să filmeze pentru o emisiune şi s-au trezit protagoniştii unui scandal-monstru. Altercaţia dintre Liviu Guţă şi Simona Traşcă a fost auzită de toată pensiunea în care se aflau cei doi, dar şi de oamenii din zonă.

Manelistul a intrat peste blondă în cameră, însă versiunile celor doi diferă: Liviu spune că doar s-a enervat pe Simona că îl înjura, blonda susţine că muzicianul a vrut să o violeze.

Prietena cea mai bună a Simonei, Cristina, a povestit, în cadrul emisiunii Click! de la Prima TV că a vorbit cu blonda care era total răvăşită de cele întâmplate. Motivul pentru care Simona nu a depus plângere încă la poliţie e că nu ştie ce să facă şi că ar vrea să uite de întreg scandalul. Cât despre Liviu, Cristina a recunoscut că nu îl ştie atât de bine, dar a auzit că face urât la băutură.

"Am văzut filmuleţul, m-a şocat, nu aveam niciun apel pe telefon. Nu a răspuns la mesaje. S-o fi gândit să îl şteargă pentru a evita un scandal. Am vorbit cu ea, se vedea că era total răvăşită, nu a fost o farsă. I-a trecut prin gând că vrea să o violeze. Ca orice femeie, ori mă bate, ori mă violează, ori mă omoară.

Mi-a spus că intenţionează să depună plângere. Când eşti pus faţă în faţă cu o situaţie ca asta, poate vrea să renunţe, să uite. Mă gândesc că este stresant, şi eu aş face la fel. A mai trecut prin experienţe de genul ăsta, dar nu atât de grav. Pe Liviu nu l-am văzut niciodată în stare de ebrietate, dar am înţeles că se schimbă, are un comportament urât", a spus Cristina, în platoul emisiunii.

Jurnalista Alina Eremia, prietenă a Simonei, s-a arătat sceptică în privinţa tentativei de viol. Într-o intervenţie telefonică, ea a spus că e foarte probabil un scenariu, pentru că Simona e în stare de aşa ceva.

"Simona se pretează la nişte scenarii de genul ăsta. Nu am vorbit, nu vrea să vorbească. Mi-a dat un mesaj, că nu poate vorbi că are un contract cu altă televiziune. Tu când eşti în mijlocul violului, te apuci să filmezi?", a spus jurnalista.

Cristina a întrerupt-o rapid: "Dacă nu ar fi fost adevărat, nu aş fi venit la televizor să vorbesc despre asta".

Prezentatorii Click! au intervenit şi au întrebat-o pe Alina dacă e posibil ca Simona să îl fi provocat pe Liviu.

"Da, cred, acum că a degenerat asta. Cred că a fost plătită pentru acest scenariu", a concluzionat jurnalista.

Din nou, Cristina şi-a apărat prietena: "Nu este adevărat. Când te duci şi filmezi, faci un contract, dar asta nu înseamnă că a fost regizat. Oricât ar fi fost farsă. Probabil a fost scenariu în restaurant, dar după, s-a exagerat. Din moment ce fata cealaltă s-a ascuns în baie, e clar".

Manelistul, filmat în timp ce spune că o violează pe Simona

Serghei Mizil e însă foarte pornit pe Liviu Guţă şi s-a enervat rău pe atitudinea manelistului.

În plus, reporterii emisiunii Click! au vorbit cu afaceristul care le-a declarat, enervat că: "Am o casetă cu Liviu care vorbeşte două ore că o violează pe Simona".

După ce a ascultat înregistrarea, Cristina a punctat: "Se vede că era nervos. El e un om foarte vessel, dar aici era foarte serios. Nu ştiu dacă a încercat să o violeze, dar nu putea să dea buzna în cameră".

Liviu Guţă: "Eu şi Simona ne-am împăcat"

Manelistul a vorbit şi el despre incident. Liviu susţine că doar a auzit o voce care îl înjura şi s-a dus să vadă cine ea. Cântăreţul recunoaşte că e de vină pentru că a intrat peste Simona în cameră, dar nici prin gând nu i-a trecut să o violeze. În plus, el şi Simona s-au împăcat a doua zi, dar altă fată a depus plângere şi a cerut bani.

"Ei aveau dreptate, dar nu mă înjuri, nu am recunoscut vocea, am dat cu genunchiul, era subţire uşa, s-a deschis, i-am pus mâna la gură că ţipa. Dar nu se pune problema de viol. Nu era nimeni în baie, era în pat. I-am spus «Iartă-mă, nu am ştiut că eşti tu», a început teatrul, a luat telefonul, a început să plângă. Am încercat să aplanez, ea a început să înjure, am început şi eu să înjur. Nu mi-am dat seama, băutura, azi de dimineaţă am stat la cafea, ne-am împăcat. Dimineaţă am aflat că a venit poliţia, nu a făcut plângere. E altă fată, cam figurantă, a început să înjure. Cică era în baie, atunci când a ajuns la poliţie, că are traumă", a spus Liviu pentru Click!.

Manelistul a completat că nu a lovit-o şi e supărat că a băut şi s-a certat cu soţia după ce a apărut la televizor:"Nu am lovit-o, am ieşit de ruşine, am ţipat că e nebună, m-am dus în cameră, am adormit, nu am auzit nimic. De dimineaţă, m-am trezit, a venit poliţia. Mi-am cerut scuze. Era altceva. Eu i-am spus Simonei că nu am nimic cu ea, o respect. Şi pe Serghei. Nu ştiu de ce, toată lumea era cu mine. Mă supără faptul că am băut, că eu nu beau. Am mai aplanat situaţia cu soţia".

Jurnalista Alina Eremia nu a fost mulţumită însă de cuvintele lui Liviu. Din punctul ei de vedere, şi el e implicat în scenariu şi are partea lui de vină. "El e curat ca lacrima, că nu i-a recunoscut vocea. Nu îl cunosc, despre el nu am auzit nimic. Cred că toţi sunt în aceeaşi oală", a declarat jurnalista după ce a auzit declaraţie lui Liviu Guţă.

Mai multe