EXCLUSIV Lovitură dură pentru Bianca Rus! Fostul ei iubit s-a cuplat cu o bombă-sexy

3 septembrie 2014 20:49   Vedete românești
Ultima actualizare:

A uitat-o pe Bianca Rus! Fostul iubit al cântăreţei de muzică pupulară, bărbatul cu care a avut o relaţie de câteva luni şi pe care îl teroriza cerându-i să facă sex de dimineaţă până seara, a fost "lovit" de săgeata lui Cupidon. George Vişan a venit pentru câteva zile în România, iar întoarcerea pe plaiuri mioritice i-a fost de bun augur, căci la finalul săptămânii a plecat înapoi în Norvegia împlinit sentimental.

A fugit de Bianca Rus peste mări şi ţări şi s-a ascuns în Norvegia. De teamă să nu îl mai găsească vreodată cântăreaţa, George Vişan nu vrea să-şi mai amintească perioada scurtă în care i-a fost iubit Biancăi Rus. 

"Făcea sex de mai multe ori pe zi. Dieta ei era sex dimineaţa, la prânz şi seara. E o nimfomană! Mă teroriza cu telefoanele, să vin la ea. Dacă nu voiam să mă culc cu ea, devenea violentă”, declara George Vişan la scurt timp după ce a pus punct idilei cu artista.

La jumătate de an de la eposodul în care Bianca Rus a intrat în viaţa lui George, tânărul iubeşte din nou. A venit recent în România şi după ce a făcut turul cluburilor de fiţe din Capitală şi-a găsit şi iubită. Tânărul s-a cuplat pe ringul de dans cu Ştefi, o studentă  care i-a pus capac. Deşi se cunosc doar de câteva săptămâni, roşcata este pregătită să facă un pas important în relaţia lor şi să se mute cu iubitul ei. Tânăra şi-a achiziţionat deja biletul de avion şi urmează să plece în scurt timp în Norvegia, acolo unde locuieşte George.  

Mai multe