EXCLUSIV Mama Oanei Zăvoranu: "De ce vrea Marek bani? Că l-am făcut măcelar?"

5 noiembrie 2014 21:40   Vedete românești
Ultima actualizare:

Fiecare jignire o poate costa scump, însă ei tot nu-i pasă! Nu numai că nu s-a prezentat ieri la primul termen al procesului deschis de Marek Vâlcu, dar Mărioara Zăvoranu (66 de ani)a pierdut şi orice şansă de a se apăra.

Doctorul Marek Vâlcu vrea ca Mărioara Zăvoranu să plătească pentru declaraţiile calomnioase, pe care le-a făcut în luna mai, după ce fiica sa, Oana, a fost reţinută pentru şantaj. Femeia a sărit atunci în apărarea fetei sale şi a făcut mai multe afirmaţii defăimătoare la adresa acestuia. Aşa că medicul i-a intentat  proces Mă­­­­­­rioarei Zăvoranu şi îi cere acum daune morale de 100. 000 €. Ieri, a avut loc la Tribunalul Bucureşti, primul termen al procesului, iar în faţa judecătorului s-a prezentat doar apărătorul chirurgului estetician. Acesta a cerut să i se admită proba cu înscrisuri şi proba cu martori, ceea ce instanţa a încuviinţat.

Pentru că nu s-a arătat deloc interesată de acest proces şi nu a depus întâmpinarea, adică nu şi-a prezentat punctul de vedere legat de acuzaţiile care i se aduc, judecătorul a pedepsit-o crunt pe Mărioara: i-a interzis să aducă probe în favoarea ei. Chiar şi aşa, Mărioarei Zăvoranu nici că-i pasă. ”Dacă e tâmpit! De ce să-mi ceară mie bani? Că l-am făcut măcelar? Nu mi se pare o chestie nici normală, nici justă. Este un procesoman! Se laudă că ştie judecători, că le-a făcut operaţii… Eu pot să recuz completul de judecată, să-l refuz! Că nu suntem pe vremea lui Vlad Ţepeş! Nu e chiar aşa. Ne-am obişnuit să fim umiliţi de orice nebun. O să-i deschid eu un proces, pentru că nu mi-a dat chitanţă că a operat-o pe Oana”, a declarat pentru Click! Mărioara Zăvoranu. Următorul termen a fost stabilit pe 12 noiembrie.

Oana la poliţie, pentru noi declaraţii

Oana Zăvoranu şi-a petrecut ieri ore bune la secţia 12 Poliţie, pentru a da ultimele declaraţii, în dosarul în care este acuzată că l-a şantajat pe chirurgul Marek Vâlcu. Asta înseamnă că mai e doar un pas până când Oana va fi trimisă în judecată. Ea riscă să ajungă ani buni, după gratii, după ce, în luna mai, a fost prinsă în flagrant. Oana Zăvoranu l-ar fi ameninţat pe doctor că va dezvălui presei informaţii compromiţătoare şi i-a cerut 10.000 de euro.

Mai multe