EXCLUSIV Marina Voica, plină de energie la 85 de ani şi 36 de kg! Și-a lansat cartea într-o biserică, a dat interviuri și autografe, ca o divă

10 octombrie 2021 21:43   Vedete românești
Ultima actualizare:

A ajuns să cântărească doar 36 de kilograme şi nu au trecut decât 5 luni după operaţia pe cord, dar Marina Voica e la fel de sprinţară ca în tinereţe. Zilele trecute şi-a văzut visul împlinit: a lansat o carte de nuvele!

La 85 de ani, Marina Voica s-a întrecut pe sine. La 5 luni de la operaţia suferită pe cord, doamna muzicii româneşti a fost în vervă.

Joi dimineaţă şi-a lansat cartea Marina Voica – “Fantezie şi umor…” în incinta unei biserici, la Biserica Parascheva din Câmpina, acolo unde a avut loc un eveniment de zile mari, organizat de protopopul Grigore Melnic, bun prieten de-al vedetei.

În prezenţa unor nume mari, admiratori şi prieteni artişti precum: Fuego, Gabriel Dorobanţu, Alesis, Matilda Pascal Cojocăriţa, Octavian Ursulescu, Marina Voica s-a simţit în largul său, a citit poveşti din cartea sa proaspăt lansată şi a fost mereu cu zâmbetul pe buze. “M-am trezit de la 7 dimineaţa, mi-am aranjat ţinutele cu câteva săptămâni în urmă, dar pentru că a fost frig, mi-am schimbat vestimentaţia pe ultimul moment. Este o zi mare pentru mine şi m-am simţit mai bine decât la concerte!”, a spus Marina Voica pentru Click!

A stat câteva ore în picioare şi a dat autografe

După operaţia pe cord, Marina Voica a ajuns la 36 de kilograme. Chiar şi aşa, celebra artistă a avut puterea să stea aproape o jumătate de zi în picioare, să semneze autografe şi să se bucure de lansarea cărţii sale. Nostalgică după soţul său, Marina Voica l-a amintit în biserică, în timpul discursului pe care l-a ţinut! “Dacă trăia soţul meu, stăteam eu acum pe canapeaua mea preferată, fără grijă, şi nici prin gând nu mi-ar fi trecut că putea să fie altfel!”, a spus Marina Voica, ca mai apoi, în emisiunea lui Cristi Brancu, Exclusiv VIP, de la Prima TV, celebra interpretă să adauge: “Orice, numai să trăiască soţul meu, fiindcă femeia fără un bărbat este zero! Asta vă spun absolut sincer şi pot să o spun, fiindcă la vârsta mea am dreptul să trag această concluzie!”.

Preţul cărţii “Fantezie şi umor…” semnată de Marina Voica este de 40 lei, iar artista a făcut o remarcă haioasă la lansarea din biserică: celebrul regizor Spielberg ar fi făcut un scenariu de film incredibil după această carte!

Mai multe