EXCLUSIV Medicii au decis să o opereze pe Mioara Roman! Ce spun fiice sale, Catinca și Oana

18 ianuarie 2021 15:32   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vești deloc bune pentru Oana și Catinca Roman! Medicii au decis să o opereze de urgență pe Mioara Roman (80 de ani), în urma analizelor și a unui control amănunțit făcut în cursul acestor zile, la o clinică privată din Capitală

Mioara Roman s-a simțit tot mai rău în ultima vreme, ea suferind de un Parkinson în formă avansată. Mama Oanei Roman urmează să fie operată miercuri, din cauza unei afecțiuni la bilă care s-a agravat, procedura nemaiputând fi amânată. „Mama va fi operată miercuri, iar vineri doctorii îi vor da drumul din spital. Are piatră la bilă, însă din cauză că e foarte mare, îi vor scoate colecistul cu totul. Bine că nu a fost ceva mai grav”, a declarat Catinca Roman, în exclusivitate pentru Click!

Oana Roman: "Avea această problemă și devenise urgentă"

Mioara Roman a fost internată în spital pe 13 ianuarie, de către fiica ei Oana Roman, cu care locuiește, de altfel. În urma investigațiilor a reieșit că Mioara Roman, care suferă de mai multă vreme de colecist, trebuie supusă intervenției chirurgicale. „Trebuie să mă duc la mama la spital să-i duc medicamentele. Din păcate, ea nu a fost externată astăzi sau ieri, cum credeam. Din păcate, va mai sta câteva zile la spital pentru că va suferi o intervenție laparascopică pentru a i se înlătura colecistul, pentru că avea această problemă și devenise urgentă. Trebuie să mă duc să îi duc pastilele, pentru că are un tratament pe care cei de la spital nu i-l pot da în întregime. Mă duc să îi las pastilele jos la recepție. Nu am voie să intru să o văd, nu am văzut-o de miercuri, n-o să o pot vedea nici când se va opera, nici după ce se va opera, dar știu că totul o să fie bine”, a mărturisit Oana Roman, pe pagina ei de Instagram.

Citește și:

EXCLUSIV Catinca Roman: "O internăm pe mama. S-a simțit rău, starea ei s-a agravat"

Oana Roman: "Am făcut tot ce era uman posibil ca să am grijă de familia mea. Azi, viața mea își schimbă cursul"

Oana Roman, confesiuni dureroase: "Mama are un Parkinson foarte agresiv, nu poate să-și folosească o mână"

Mai multe