EXCLUSIV! Megapetrecere în familia Anamariei Prodan: bătaie cu spumă

3 septembrie 2014 21:05   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mare chef, mare, în Nordul Capitalei. Miercuri seară, Anamaria Prodan (41 de ani) și Laurențiu Reghecampf (38 de ani) au sărbătorit ziua de naștere a Sarei, fiica sexy-impresarei. Megapetrecerea a avut loc la Ambasad’Or, un local de lux din nordul Capitalei, și a fost plină cu surprize.

De câte ori este o zi de naștere de sărbătorit în familia Prodanca-Reghecampf află toată țara. Așa s-a întâmplat și miercuri, 3 septembrie, când Anamaria a sponsorizat pentru fiica ei cea mică, Sara, o petrecere de pomină. Pentru că a împlinit 14 ani, Sara a avut voia să-și invită toți prietenii și colegii, astfel că la Ambasad’Or s-au strâns peste 20 de adolescenți.

În prima parte a zilei, petrecerea s-a desfășurat sub cerul liber. Invitații au dansat, s-au bălăcit în piscină și s-au bătut cu spumă. Dar vremea n-a ținut prea mult cu ei. Norii negri de ploaie, totuși, nu le-au stricat copiilor cheful de dans, așa că petrecerea s-a mutat în interiorul localului, unde au avut pregătită special pentru ei o sală.

Chair dacă nu au stat pe capul celor mici, Prodanca și Reghe nu puteau lipsi de la party. Pentru că antrenează în Arabia Saudită echipa Al-Hilal, Reghe a fost nevoit să-și ia o minivacanță ca să poată fi prezent la acest eveniment în familie. 

Jucătoare de baschet, Sara a avut parte de un tort special în formă de minge de baschet și le-a avut alături de ea la eveniment pe colegele ei de la Pro Basketball Academy, școala de baschet a tatălui ei, primul soț al Anei Maria Prodan, Tibi Dumitrescu. Cu acesta, sexy-impresara mai are o fată, Rebecca (15 ani), iar cu Reghe l=a făcut, la 31 august 2008, pe Reghe jr.

Uite aici SUPERgaleria foto, în exclusivitate:

Mai multe