EXCLUSIV Micolov: «Nu trec pe morcovi, că nu sunt iepuraş!»

20 ianuarie 2015 22:27   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ilie Micolov (64 de ani) cântărește 187 de kilograme și, deși mulți nutriționiști s-au oferit să-l pună la regim, solistul piesei ”Dragoste la prima vedere” se cam codește: ”Sunt gurmand, îmi place cărniță, nu pot trece pe cartofi sau pe morcovi, că doar nu sunt iepuraș”, ne-a declarat el.

Poate că n-ar fi fost un capăt din țară că acul cântarului se oprește în dreptul acestei valori alarmante, însă kilogramele în exces îi dăunează grav sănătății: ”Am fost internat două săptămâni, la Spitalul Militar, doctorii mi-au spus că am diabet și probleme cardiace, nu mai pot să merg, am genunchii praf. Mi s-a spus să slăbesc, este vital, dar sunt cam leneș. Îmi place mâncarea bună, eu mi-o prepar, locuiesc singur, mănânc și eu ce pot. Tocmai mi-am făcut o supă cremă de legume, în care am pus și o mână de jumări”, ne-a mai spus, marţi (20 ianuarie), artistul. Ilie are o fiică, iar de soția sa, care locuiește în Germania, s-a separat, pe motiv că se simte mai bine în București. Cântărețul locuiește singur și susține că nu se teme de Ziua de Apoi:”Noi, bucovinenii, când simțim că murim, mâncăm și glumim. Oricum, nu trebuie să ne temem de moarte, căci nu mai este nimic dincolo. Sau, poate da, o lume minunată”, susține Ilie Micolov.

Doar cântarul de marfă îl ține

Ilie Micolov s-a confesat reporterilor Click!, și în urmă cu 2 luni. Atunci ne-a povestit că doar cântarul de marfă îi poate indica greutatea, că merge foarte greu și că la spectacole ajunge cu o dubiță, căci în taxi nu mai încape: ”Am 184 kg, m-am suit la Sighişoara pe un cântar de marfă, că pe celelalte, medicinale, le dau peste cap. Şi doctorii mă ceartă, pentru că toţi mă pun să mă subțiez”, ne-a declarat el, în noiembrie. Între timp, s-a mai îngrășat cu 3 kg.

Mai multe