EXCLUSIV Minodora, din nou "la Maxim" după ce s-a îngrăşat

6 octombrie 2014 22:31   Vedete românești
Ultima actualizare:

În primăvara era bună de făcut reclame la produse pentru slăbit, iar acum, la mijloc de toamnă, a prins iar forme. Minodora a ajuns la 78 kg, de la 70, fiind foarte nemulţumită de corpul ei. Solista vrea să-şi recapete silueta, aşa că a transformat sufrageria în sală de sport, iar bucătăria în muzeu.

De săptămâna aceasta, casa Minodorei (36 de ani) s-a transformat total. Sufrageria nu mai este loc de odihnă şi de ospeţe grandioase, ci sală de sport. După ce vara aceasta a ajuns să-şi „umfle” talia cu mâncăruri bogate în grăsimi, cântăreaţa şi-a instalat în sufragerie o bandă de alergat, un stepper electric şi o bancă pentru abdomene.

Aşadar, în loc să zăbovească în faţa televizorului, lângă o porţie de sarmale, bruneta pedalează la greu şi-şi încordează muşchii abdominali. „M-am reapucat de sport. Am ajuns să cântăresc 78 kg şi nu-mi place deloc. Prietenii îmi spun că nu m-am îngrăşat, însă eu ştiu mai bine. Am pus pe mâini, pe fese şi pe picioare. Am primit nişte aparate de gimnastică, aşa că e musai să fac în fiecare zi cel puţin 30 de minute de sport”, a declarat Minodora, pentru Click!

Nu doar mişcarea e esenţială, ci şi dieta, iar bruneta s-a conformat. „Vara e greu să mă abţin, pentru că am evenimente noaptea, se mai iese la şpriţuri şi e imposibil să nu mănânc. Nu pot să beau doar apă plată cu lămâie, că ruginesc. Sunt pofticioasă şi, din cauza asta, m-am îngrăşat. Vara mă menţin greu, dar iarna e uşor. La 21.30 sunt în pat, iar ultima masă este la 18.30. Gata cu orezul, cartofii şi pâinea! Am trecut pe grătare”, ne-a mai spus solista, care s-a lansat cu numele de scenă Minodora la Maxim.

Mai multe