EXCLUSIV! Motivul pentru care Bianca face lunar 600 de kilometri până la Timişoara

31 ianuarie 2015 23:02   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dacă pentru unii subiectul "dentist" este unul cât se poate de sensibil, pentru Bianca Drăguşanu (31 de ani) a devenit un mod de de viaţă.

Roşcata bate lună de lună 600 de kilometri până la Timişoara pentru a se trata la clinica unui medic stomatolog care i-a schimbat complet zâmbetul şi i-a redat încrederea în sine. Deşi în urma unor intervenţii, recunoaşte că a mai plecat cu chipul tumefiat, vedeta rămâne fidelă clinicii din oraşul de peste Bega.

21 de ani avea Bianca atunci când s-a decis că vrea să-şi facă o schimbare de look. A început cu dantura şi a ajuns în clinica stomatologului Emanuel Bratu de la Timişoara. Aici, şi-a faţetat dinţii şi i-a albit, iar lună de lună revine pentru controale de rutină şi noi intervenţii. Aşa s-a întâmplat şi în urmă cu trei zile când a suferit un implant dentar. A plecat pe picioarele ei, însă cu chipul tumefiat.

"Acum, se simte bine, însă au fost câteva zile în care Bianca a umblat camuflată pe stradă. Vânătaia a migrat sub ochi şi dacă o vedea cineva care nu ştia că a suferit o intervenţie stomatologică s-ar fi gândit la ce este mai rău. Bianca este fidelă acestei clinici şi dacă s-ar fi simţit vreodată rău, probabil că nu s-ar mai fi dus acolo, dar nu este cazul. Este ea mai sensibilă", ne-a povestit o apropiată a roşcatei.

Ca să le demonstreze prietenilor că este sănătoasă tun, fosta asistentă tv a publicat pe reţelele de socializare fotografii făcute cu doar câteva ore în urmă. Pe lângă faptul că este în formă, roşcata este şi extrem de sexy.

Ea a pozat întinsă de pat, îmbrăcată doar în lenjerie din dantelă neagră, imagine cu care şi-a înfierbântat admiratorii. Totodată, roşcata şi-a lăsat buclele rebele pe spate şi a optat pentru o coafură lejeră cât mai naturală. 

Mai multe