EXCLUSIV Nea Mărin şi soţia, naşi eleganţi la nunta pe plajă a patronilor de la Circul Bellucci

13 iulie 2019 15:56   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nea Mărin, zbirul de la reality-show-ul Antenei 1, a fost smerit în faţa preoţilor vineri pe plaja din Jupiter, unde a lăsat costumele populare şi ţinutele casual, pentru un costum elegant cu care a întors multe priviri. Omul de televiziune şi soţia lui Maria Barbu au fost naşi la nunta lui Sonny Medini cu Anca Aparaschivei, patronii circului Bellucci. Între naşi şi fini s-a legat o adevărată relaţie de prietenie încă de pe vremea când prezentatorul lucra la televiziunea rivală, PRO Tv.

Weekendul a început în forţă pentru Nea Marin, care vineri (12 iulie) a fost naş de cununie. Fotoreporterii Click! au surprins imagini savuroase cu omul de televiziune pe plaja din Jupiter, acolo unde a avut loc ceremonia religioasă la care vedeta Antena 1 a fost naş de cununie. Mirii, Sonny Medini şi Dana Aparaschivei, au fost numai un zâmbet, semn că părinţii lor spirituali au reuşit să le alunge toate emoţiile nunţii. Cununia, oficiată de doi preoţi, a avut loc fix pe plaja din faţa Circului Bellucci, iar de la nuntă nu puteau lipsi apropiaţii lui Nea Mărin, celebrul cuplu de prezentatori Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu.

Dacă primul a apărut într-o ţinută relaxată şi în papuci de plajă, cel de-al doilea a îmbrăcat un costum negru şi s-a aşezat cuminte în public. După momentul cununiei în care mirii şi-au jurat credinţă şi şi-au unit destinele, plaja a răsunat pe ritmurile unui acordean, un lăutar fiind cel care le-a cântat lui Nea Mărin şi lui Liviu Vârciu piese carele-au mers la inimă.

Alături de celebrul naş şi soţia lui elegantă Maria Barbu şi-au mai făcut apariţia actorul Romică Ţociu, în bermude, "contesa digitală" şi partenerul ei de la "Asia Express", Ana Morodan şi Adrian Teleşpan, dar şi actriţa Doiniţa Oancea şi coregraful Edy Stancu.

Citeşte şi

Ce vilă și-a făcut nea Marin din dansuri populare și emisiuni TV!

Nea Mărin sărbătorește 40 de ani de căsnicie: «Nu mă mai lua nimeni»

Cine sunt mirii cununaţi de Nea Mărin şi soţia pe plaja din Jupiter 

Sonny Medini, patronul Circului Bellucci, este un vechi prieten al omului de televiziune. Relaţia lor de amiciţie a început în urmă cu 6 ani. Cei doi s-au cunoscut în 2013 la emisiunea "Serviţi, vă rog", de la Pro Tv. 

"Nea Mărin e pentru noi ca al doilea tată. E un om foarte bun, iar între noi s-a legat o prietenie strânsă în timpul fimărilor", povestea mirele la vremea respectivă.

Daniela Aparaschivei (33 de ani), mireasa lui Medini, este româncă şi a studiat la Facultatea de Matematică din Capitală. Din dragoste pentru cel care i-a devenit partener oficial vineri, ea a intrat în marea familie a circului Bellucci în urmă cu 11 ani.

"Nu am fost artistă de circ. Am devenit ulterior datorită faptului că l-am cunoscut pe soţul meu. Când eram mică, am făcut câţiva ani de gimnastică, apoi m-am oprit. Ce vedeţi pe scenă e doar o mică parte din ceea ce facem noi. În timpul transportului suntem şoferi, ziua suntem casieriţe, vindem bilete, în caravane suntem mame, facem munca pe care o faci şi acasă, pentru că atunci când ai o familie este multă muncă în spate. Este frumos pentru că nu ai timp să te plictiseşti sau să te uiţi ce face altul. Iar momentele pe care le petrec cu fetiţa mea şi cu soţul le apreciez mult mai mult decât dacă nu aş avea nimic de făcut”, mărturisea Dana într-un interviu.

Mai multe