EXCLUSIV Nelu Ploieșteanu: ”Băiatul meu parcă doarme, mi se rupe inima de durere!”

24 aprilie 2018 19:27   Vedete românești
Ultima actualizare:

Numai în pielea lui să nu fii, pentru că nu există durere mai mare pentru un părinte decât să ajungă să-şi îngroape copilul. Nelu Ploieşteanu este de nerecunoscut de când şi-a pierdut unicul băiat, pe Mihăiţă, care s-a stins din viaţă sâmbătă, la 32 de ani.

Clipe sfâşietoare pentru Nelu Ploieşteanu (67 ani). Cântăreţul duce cu greu în suflet povara pierderii fiului, care sâmbătă a plecat la Ceruri. Luni seară, solistul şi-a adus băiatul acasă, pentru a-l plânge în linişte, alături de familie. Fotoreporterii Click! l-au surprins ieri, în faţa porţii, în timp ce era îmbrăţişat de prietenii şi rudele care au venit cu flori şi lumânări. Suferinţa şi-a pus amprenta pe chipul solistului de muzică lăutărească.

Încercănat şi nedormit, artistul de-abia se mai ţinea pe picioare. Şi nici barba nu şi-a mai ras-o, căci aşa cere tradiţia, în semn de doliu. Un mare cântăreţ, care a fost luni la priveghi, ne-a mărturisit: ”Nelu plânge, este distrus, prietenii au venit să-l susţină. Îl iubea nespus pe Mihăiţă, muncea pentru el, pentru a-i cumpăra medicamentele scumpe, pentru a-l ţine cât mai mult timp în viaţă. Mi-a zis, cu lacrimi în ochi, că fiul lui parcă doarme, că îi este greu să accepte că a murit şi că i se rupe inima de durere”.

Funeraliile lui Mihăiţă ar fi trebuit să aibă loc luni, însă au fost amânate: ”Una dintre fiicele lui Nelu se află în Elveţia, cu fiul ei, care participă la un concurs de pian. Cum aceasta va veni în ţară de-abia miercuri seară (n.r-astăzi), funeraliile au fost amânate”.

Mihăiţă era imobilizat la pat, fiind diagnosticat cu tetrapareză spastică. În ultima lună a fost tratat într-un spital din Capitală, fiind vegheat în permanenţă de mama lui, Elena. Înmormântarea va avea loc mâine. 

Mai multe