EXCLUSIV Nimeni n-a furat mireasa lui Pepe! Uite motivul!

21 iulie 2014 11:59   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nuntă de lux, meniu sofisticat, băuturi fine, care au curs în valuri, şi invitaţi aleşi pe o sprânceană. Aşa ar putea fi descrisă petrecerea Ralucăi Pastramă şi a lui Pepe. Cei doi s-au căsătorit religios duminică la Biserica Sf. Spiriodon din Capitală şi au dat mare chef la un restaurant de fiţe din Pipera.

S-a făcut lumină afară şi invitaţii nu se dădeau duşi de la petrecerea de nuntă a lui Pepe. Artistul a chefuit în stil mare, doar i-a jurat credinţă pe viaţă soţiei sale, Raluca Pastramă! La o asemnenea petrecere au curs râuri de şampanie, iar nuntaşii au fost răsfăţaţi cu preparate delicioase. Apriopiaţii cântăreţului au povestit pentru Click! că distracţia s-a situat la cote maxime, puţine fiind momentele în care pe ringul de dans s-au aflat doar câteva persoane.

"A fost o nuntă de şapte stele din toate punctele de vedere. Totul foarte elegant. Organizarea foarte bună. Atmosfera a fost cu adevărat incendiară. S-a dansat aproape non-stop. Raluca nu a plecat deloc de la petrecere. Nu a îndrăznit s-o fure nimeni. Ştiu că Pepe nu a vrut ca mireasa lui să plece de la nuntă, nici măcar pentru câteva minute. Aşadar, nici prietenii lui nu au putut să facă acest gest, pentru că sigur i-ar fi stricat lui cheful de distracţie. La ora 06.30, petrecerea era încă în toi, iar mirilor nu li se adusese tortul", ne-a povestit un prieten al latin-loverului.

Dacă tradiţia cu furatul miresei nu a fost respectată, Pepe nu a avut nimic de obiectat ca Raluca să cedeze voalul domnişoarei care a prins buchetul. Adrian Minune i-a cântat Ralucăi "Ia-ţi mireasă ziua bună", timp în care soţia lui Pepe a fost îmbrobodită de naşa Andra.

Invitaţii au dansat până-n zori pe muzica lui Sorinel Puştiu, Gipsy Casual, Mahala Rai Banda, Connect-R, Anda Adam, Andra, Oana Radu şi Adrian Minune.

Mai multe