EXCLUSIV O cântăreață, hărțuită de fostul logodnic. Se folosește de fetița pe care o au împreună ca s-o șantajeze

8 septembrie 2014 17:12   Vedete românești
Ultima actualizare:

Fostul logodnic american îi face viața un calvar. Bărbatul se folosește de fetița pe care o au împreună ca s-o șicaneze pe cântăreață. Deși nu și-a văzut copila de când aceasta avea trei săptămâni, americanul s-a trezit că vrea să i-o prezinte pe cea mică viitoarei lui soții.

Deși nu mai au nicio treabă unul cu celălalt de ani de zile, fostul logodnic o hărțuiește pe al lui Bijou, pe numele adevărat Elena Turcu (25 de ani). La mijloc se află fetița pe care o au împreună, Susan, în vârstă de opt ani și jumătate. Americanul Jimmy Barber nu s-a mai interesat de copilă de când aceasta era doar un bebeluș și nu i-a trimis niciodată bani sau cadouri. Cu toate acestea, în urmă cu un an, Jimmy Barber și-a amintit că are o fetiță. Memoria i-a revenit în direct, la un post de televiziune.

De atunci, liniște, însă, până acum câteva zile, când a căutat-o pe Elena. Jimmy i-a trimis un mesaj în care o înștiința că se căsătorește. Bomba avea să vină, însă, la finalul mesajului. ”Mi-a scris că vrea să i-o prezinte pe cea mică mamei ei vitrege. Care mamă vitregă? Fetița mea are o singură mamă, iar asta sunt eu. A sunat-o și pe cea mai bună prietenă a mea de la Bacău ca s-o invite la nunta lui. El stă acum în Irlanda”, ne-a povestit Bijou, care este deranjată de faptul că fostul ei logodnic nu îi dă pace și caută pretexte ca s-o șicaneze.

Sătulă să fie hărțuită de tatăl fiicei sale, artista a decis să îi ignore avalanșa de mesaje pe care le primește de la el.

Copila stă în Franța

Bijou, supranumită ”Cântăreața fără chiloți”, a devenit cunoscută după ce a apărut la TVR fără să poarte lenjerie intimă. Îmbrăcată într-o fustă scurtă, tânara a pus în scenă o coregrafie care i-a dezvăluit zonele intime, scandalizând Consiliul Național al Audiovizualului (CNA).

Bijou a născut-o pe micuța Susan în urma unei povești de dragoste din adolescență cu americanul Jimmy Barber. Deși erau logodiți, când a aflat că e însărcinată, acesta a părăsit-o. Fetița celor doi se află acum în grija familiei lor din Franța, iar mama ei o vizitează des.

Mai multe