EXCLUSIV O fostă Miss România a făcut credit de 10.000 de euro pentru haine!

30 octombrie 2014 14:13   Vedete românești
Ultima actualizare:

A reprezentat România în numeroase concursuri internaţionale, a defilat pe podiumurile unor reputate case de modă, precum Versace, Cartier, Chopard, Diesel sau Morgan şi a cochetat cu televiziunea. Însă pasiunea pentru modă a făcut-o pe Alina Clapa , fostă Miss România, să investească peste 10.000 de euro în haine.

O adevarată “Barbie” în mărime naturală, Alina Clapa (30 ani) şi-a început cariera în modeling încă de la 19 ani, reuşind ca în 11 ani să strângă o mulţime de titluri şi trofee. Însă moda nu a împiedicat-o pe frumoasa blondină să-şi ia licenţa în management, cunoştinţele acumulate în timpul facultăţii venindu-i acum de minune.

Alina Clapa a investit peste 10.000 de euro în haine, creându-şi propriul brand vestimentar, Scarlet. Mai mult, ea a făcut un credit bancar pentru a-şi vedea visul cu ochii şi acum începe să culeagă roadele muncii sale. Pe 10 noiembrie, fosta Miss pleacă, însoţită de 20 de modele, în Maldive, unde va susţine o prezentare de modă, cu rochiile ce-i poartă semnătura, pentru Casa Regală din Dubai. Odată întoarsă din Maldive, Alina Clapa va pleca pe 2 decembrie către Polonia, unde finalistele concursului Miss Supranaţional, cel mai mare din Europa, vor îmbrăca ţinutele brandului său. Evenimentul se va transmite live în peste 90 de ţări, asigurându-i Alinei expunere internaţională, dovadă că investiţia ei în haine a meritat.

Însă până atunci, colecţia ei, alături de cea a lui Cătălin Botezatu, va deschide festivalul Culorile Toamnei din Piteşti.

A defilat pentru cele mai mari case de modă din lume

Frumoasa blondină are planuri îndrăzneţe de viitor. Alina Clapa şi-a propus ca din ianuarie 2015 să deschidă un magazin în Dubai, urmând să acceseze fonduri europene pentru dezvoltare pentru a transforma brandul ei într-unul internaţional.

În 2010, ea a reprezentat România la Miss Intercontinental în Republica Dominicană, iar în 2011 la Miss Asia Pacific în Coreea, pentru ca apoi să fie prezentă în Grecia, unde a reprezentat țara noastră la Miss Tourism Planet, unde a ieșit pe locul al doilea. În 2012 Alina a câştigat titlul de Miss Bride of the World, reprezentând România la concursul internațional din Singapore. În țară, fosta Miss a defilat pentru nume mari din industria modei, precum Cătălin Botezatu şi Mihai Albu, dar a urcat şi pe podiumuri internaţionale unde modelul a prezentat pentru case de prestigiu precum Versace, Cartier, Chopard, Diesel sau Morgan.

Mai multe