EXCLUSIV Oțil face ce face și tot la silicoane trage! Cine e noua iubită

9 ianuarie 2015 16:03   Vedete românești
Ultima actualizare:

Relația dintre Dani Oțil (34 de ani) și Mihaela Rădulescu (45 de ani) este istorie! Ea și-a găsit fericirea în brațele lui Felix Baumgartner (45 de ani), un parașutist de Cartea Recordurilor, care s-a aruncat în gol de la 39.000 de metri, iar el pare relaxat alături de colega lui, Miruna Lică (21 de ani).

În timp ce primul cuplu a petrecut Sărbătorile de Iarnă în Elveția, pe pârtia de schi, ceilalți au ales sa stea cu burta la soare, pe o plajă exotică. Oțil chiar și-a publicat pe contul de Facebook un colaj de fotografii, în care apare și Miruna, în costum de baie, făcând scufundări.

Deși nu i se vede chipul, bustul impresionant și amuleta de la gât, pe care a primit-o în dar, de la mama ei, au dat-o de gol. Dani și Miruna au început să se vadă încă de anul trecut, când relația lui cu Mihaela era deja pe butuci. Treptat-treptat, din vorbă-n vorbă, au devenit mai apropiați. Culmea este că și puștoaica are silicoane, la fel ca Răduleasca. „Miruna are implant mamar încă de la vârsta de 18 ani. Și l-a pus pe banii mamei sale. Părinții săi locuiesc în străinătate, iar ea a fost crescută de bunici. Momentan stă cu chirie în Bucureștii Noi. Mereu l-a plăcut pe Dani, i-a fost și profesor la Școala de Televiziune, el a adus-o la Matinalul de la Antena 1, pe post de reporter tv”, ne-a povestit un apropiat de-al lor.

Dar, cele două femei mai au ceva în comun: pasiunea pentru brățări, ambele etalându-și cu mândrie colecțiile.

Mai multe