EXCLUSIV Oţil ţine doliu pentru "socrul" lui. E vizibil afectat

28 august 2014 13:28   Vedete românești
Ultima actualizare:

Tragedia prin care a trecut iubita lui l-a afectat şi pe Dani Oţil: prezentatorul este vizibil afectat de moartea tatălui Mihaelei Rădulescu.

Încă de la înmormântarea de marţi a fost clar că Dani (34 de ani) îi este aproape Mihaelei (45 de ani) în clipele grele prin care trece. Îmbrăcat în negru, el s-a ocupat de toate detaliile ca şi când ar fi fost un membru cu acte în regulă al familiei.  A încurajat-o pe mama Mihaelei şi a schimbat amabilităţi cu restul rudelor, a ajutat-o pe bunica vedetei, imobilizată într-un scaun cu rotile, să fie ridicată pe scările bisericii, a cărat florile şi jerbele la cimitir şi a susţinut-o pe Mihaela atunci când sicriul a fost coborât în groapă.

Relaţia din Dani şi Florin Ţiganu (67 de ani) a fost probabil una apropiată: prezentatorul Antena 1 a plâns şi el în timpul înmormântării. În plus, Dani a fost surprins miercuri îmbărcat în negru, semn că ţine doliu în continuare pentru "socrul" lui. Mai mult, matinalul a ieşit din casă nebărbierit şi cu o mimică supărată, dovada clară că încă e afectat de cele întâmplate.

Florin Ţiganu, s-a stins din viaţă duminică, după o suferinţă îndelungată: s-a luptat multă vreme cu cancerul. Chiar dacă Mihaela Rădulescu s-a mutat la Monte Carlo de mai mulţi ani, distanţa nu a  afectat deloc nu relaţia dintre tată şi fiică sau cea de bunic-nepot: "Mă văd foarte des cu Mihaela şi cu Ayan. Vin ei în România, dar şi eu merg destul de des la ei", a mărturisit Florin Ţiganu, surprins cu ceva timp în urmă la un eveniment în Capitală. Mihaela povestea, de altfel, în urmă cu ceva timp despre tatăl ei că a fost un părinte foarte strict, dar că tocmai de aceea îl iubea atât de tare.

Mai multe