EXCLUSIV Otilia "Bilionera" a îngrozit vizitatorii unui mall din Capitală

16 ianuarie 2015 0:14   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ţipete de groază într-un mall din Capitală! Nu, nu s-a turnat un film horror! Otilia "Bilionera" a vrut să se distreze, dar totul a luat o întorsătură neaşteptată!

Otilia, cântăreaţa care a dat lovitura în ţară şi peste hotare cu hit-ul "Bilionera", a dat în mintea copiilor! Şatena a mers la mall, nu să facă shopping, ci să se distreze!

Dar, vorba aceea, socoteala de-acasă nu se potriveşte cu cea din târg. Fricoasă din fire, Otilia a ţipat cât au ţinut-o plămânii, când s-a văzut singură în trenuleţ! Aşa că i-am dat o mână de ajutor!

"Doamne daca trec de asta. nu am facut lucruri extreme. Nu imi plac chestiile astea. Sunt fricoasa din fire, mie frică de înălţime şi de singurătate".

Otilia a lăsat deoparte trenul groazei şi a încercat altceva! Dar a dat din lac în puţ! Căci simulatorul era tot un trenuleţ! "Râd copii de mine că sunt fricoasă".

O fi dat lovitura cu "Bilionera", dar nu o să vă vină să credeţi că Otilia Brumă, pe numele ei complet, a cântat folk pe vremea când era la liceu. Primul ei nume de scenă a fost Biju, dar după ce o altă solista i l-a furat, din vara lui 2013 se numeşte, simplu, Otilia. "French Kiss", "Russian Dream" şi "Fire" sunt piesele cu care a fost, mai mereu, prezentă în topuri. Cântăreaţa a fost prezentă în platoul emisiunii Click! unde a vorbit despre momentul în care a decis să se mute în Capitală. "Am fost încântată să vin în Bucureşti, am făcut-o pentru a avea o şansă în cariera pe care mi-am ales-o. Muzică îmi doresc să fac de mică şi doar la asta mă gândesc. A fost foarte greu să ajung unde sunt acum".

Mai multe