EXCLUSIV Paula Chirilă, în costum de baie, după ce a slăbit 15 kg. Poze rare, de pe Litoral

26 august 2020 11:57   Vedete românești
Ultima actualizare:

Paula Chirilă are 45 de ani și a început o viață nouă după divorțul din 2017. În martie ne spunea că a slăbit 15 kg, iar zilele trecute ne-am convins că nu a exagerat cu nimic. Iată cum am surprins-o pe plaja din Mamaia!

Zâmbitoare, acaparată într-o sesiune de "selfies" și aranjată perfect pentru o ședință foto la malul mării. Așa au surprins-o fotoreporterii Click! pe actrița Paula Chirilă, weekendul trecut, în stațiunea Mamaia. Fosta vedetă de la Antena 1 purta un costum de baie întreg, la care a asortat o tunică de plajă din voal, ochelari de soare și o cordeluță improvizată dintr-o eșarfă.

Legat de silueta Paulei Chirilă, aceeași reacție de "wow, ce bine arată!" am mai avut-o în 2015, când a apărut în costum de baie în emisiunea "Splash! Vedete la apă!", difuzată de Antena 1. Vedeta are forme voluptuoase, dat tonifiate.

A divorțat acum 3 ani

În decembrie 2017, Paula Chirilă a pus punct mariajului de 12 ani cu actorul Marius Aciu, cu care are o fiică pe nume Carla, în vârstă de 10 ani. „Am slăbit 15 kilograme făcând mult sport. Am renunţat la carbohidraţi (pâine, paste, făinoase, biscuiți etc.), iar activităţile zilnice m-au făcut să fug de colo colo şi să scap de câteva kilograme în plus”, ne povestea Paula Chirilă în luna martie a acestui an.

Citește și:

Paula Chirilă s-a combinat cu un puşti de 27 de ani

Paula Chirilă a adoptat un regim ciudat pentru a slăbi: «Sunt crudivoră de patru ani»

Mai multe