EXCLUSIV Prietenie neaşteptată între fosta soţie a lui Dichiseanu şi familia unui afacerist român: “În Ibiza a fost ca în basme”

2 septembrie 2014 22:01   Vedete românești
Ultima actualizare:

Simona Florescu trăieşte mai ceva ca o adolescentă! Fosta soţie a lui Ion Dichiseanu a împlinit zilele trecute 47 de ani, motiv pentru ea să petreacă în stil mare. A fost tratată ca o regină şi ţinută în puf la Ibiza, căci acolo prietenii i-au organizat o petrecere surpriză!

Nu e de mirare că fosta soţie a lui Ion Dichiseanu a găsit reţeta ţinereţii veşnice. Simona Florescu a fost invitată de afaceristul Nicu Gheară la Ibiza. Timp de o săptămână, fosta consoartă a celebrului actor s-a distrat pe cinste şi s-a plimbat prin cele mai luxoase locuri ale insulei unde distracţia pe timpul verii atinge cote maxime. Buna dispoziţie nu a părăsit-o nici pe sărbătorită care a fost în centrul atenţiei pe toată perioada vacanţei. Simona Florescu i-a avut alături pe fiica sa Ioana şi pe ginerele ei grec de care este nedespărţită.

A fost cea mai frumoasă aniversare a mea, în ciuda peripeţiilor pe care le-am avut la plecarea din ţară. Avionul a decolat cu o întârziere considerabilă şi astfel am pierdut legătura cu cursa de la Barcelona, unde am stat vreo şapte ore în aeroport. Ne-au pierdut bagajele. Eu şi fiica mea am început să plângem. Abia a doua zi de dimineaţă le-am recuperat. Dincolo de asta, la ibiza a fost ca în basme. Nu am cuvinte. Nicu Gheară mi-a organizat o petrecere despre care pot povesti la nesfârşit. Am vizitat multe locuri minunate, peisajul a fost de vis. El are o familie foarte frumoasă. Ne cunoaştem de un an. Sunt nişte oameni deosebiţi.  Îmi aduc aminte că prin 1993 am mai avut parte de o surpriză de proporţii. Eram cu Dichi şi Ioana la Mangalia pentru tratamentul lui. Am prins ziua mea acolo. Eram amici cu directorul hotelului. În dimineaţa acelei zile a venit camerista cu un coş imens cu flori şi un tort. Seara mi s-a organizat o masă la care am avut permisiunea să-mi invit prietenii”, ne-a povestit artista.

Şi cum obrazul subţire cu cheltuială se ţine, afaceristul nu a lăsat-o pe sărbătorită să plătească costurile de la petrecerea aniversară, nota finală atingând o sumă frumuşică cu multe zerouri pe care Nicu Gheară a achitat-o integral făcându-i astfel un cadou de care îşi va aminti peste ani şi ani.  Simona Florescu şi omul de afaceri au legat o prietenie înca de anul trecut, când artista a fost invitată în casa familiei Gheară din Austria.

Mai multe