EXCLUSIV Primele declaraţii ale lui Alexandru Arşinel după ce a ajuns la spital

10 decembrie 2017 16:37   Vedete românești
Ultima actualizare:

Alexandru Arşinel şi-a îngrijorat serios familia duminică dimineaţă după ce s-a plâns de dureri în zona pieptului. Actorul a fost devastat de pierderile pe care le-a suferit recent şi este clar că nu şi-a revenit nici acum în urma deceselor Stelei Popescu şi Cristinei Stamate. Turneul pe care l-a susţinut recent în Spania se pare că l-a solicitat destul de mult, aşa că a cerut să fie verificat de o echipă de specialişti de la Spitalul Universitar, unde a fost adus duminică.

Alexandru Arşinel (78 de ani) a fost internat duminică la Spitalul Universitar de Urgenţă, dar aşa cum nu i-a plăcut niciodată să dramatizeze, nu a făcut-o nici acum. Deşi sunt cunoscute problemele lui de sănătate, actorul având la activ un transplant de rinichi şi mai multe intervenţii la coloană, el şi-a păstrat aceeaşi doză de optimism cu care ne-a obişnuit. Contactat de Click! la scurt timp după ce s-a aflat că este pe mâna medicilor, Alexandru Arşinel a răspuns normal la telefon şi nu părea să fie pus în dificultate de vreo problemă medicală.  

"Sunt în investigaţii acum, la spital. E doamna doctor cu mine, dar dacă v-am răspuns la telefon, sunt ok", a spus actorul pentru Click!

Maestrul a jucat ultima oară vineri, alături de Luminiţa Anghel şi Monica Anghel într-un spectacol găzduit de Teatrul de Revistă „Constantin Tănase“, instituţie pe are o conduce, iar timp de o săptămână (29 noiembrie+ 3 decembrie) s-a aflat într-un turneu obositor în Spania, unde a ajucat cu poza Stelei Popescu pe scenă.

Mai multe