EXCLUSIV Reacția Ralucăi Bădulescu după ce s-a ales cu dosar penal pentru că ar fi condus sedată

17 noiembrie 2021 11:08   Vedete românești
Ultima actualizare:

Probleme cu legea pentru Raluca Bădulescu! Jurata de la „Bravo, ai stil!” s-a ales cu dosar penal după ce a fost oprită în trafic de polițiști în timpul unu control de rutină! Testul rapid a arătat că Raluca Bădulescu s-ar fi aflat sub influența unor substanțe psihoactive.

Agenții de la Brigada Rutieră au oprit-o pe Raluca Bădulescu pe 12 noiembrie, la ora 03:21, în zona Dorobanți. Polițiștii au supus-o pe vedeta Kanal D unui test rapid, pentru a afla dacă a consumat substanțe interzise.

Supriză, testul a ieșit pozitiv la benzodiazepină, motiv pentru care jurata de la „Bravo, ai stil!” a fost dusă la Institutul Național de Medicină Legală (INML), pentru a i se recolta probe bilologice. Mai mult, Ralucăi Bădulescu i s-a deschis și dosar penal pentru că ar fi condus „sedată”. „În noaptea de 11 spre 12 noiembrie, Raluca Bădulescu a fost testată și a ieșit pozitiv la benzodiazipină, o substanță care se regăseste în Xanax, Valium, medicamente cu efect tranchilizant. I s-au luat probe de sânge la IML și urmează să se dea raportul”, au declarat surse din Poliție pentru Click.ro.

Raluca Bădulescu ar fi luat o pastilă de somn pentru că era ”obosită, agitată”

Surse din anturajul juratei de la „Bravo, ai stil!” au dezvăluit pentru Click.ro că Raluca Bădulescu a luat un banal somnifer cu o seară înainte să fie oprită în trafic de către polițiștii de la Brigada Rutieră.

“Raluca a luat o pastilă de somn. Un somnifer. Problema e că l-a luat cu o zi înainte. Cu fix 24 de ore. A fost obosită, era agitată. S-a gândit să ia un somnifer ca să poată dormi. Avea o zi plină și avea probleme cu somnul. Organismul ei a păstrat urma pastilei. A rămas în corp, iar când Poliția a oprit-o a rezultat substanța în urma testului. Proiectele pe care le are au obosit-o foarte tare. Cam asta a fost! Dar ea nu consumă substanțe, ori să ia somnifere în mod regulat”, au declarat, în exclusivitate pentru Click.ro, surse apropiate ale juratei de la „Bravo, ai stil!”.

Citește și:

Bravo, au stil! Părinţii Ralucăi Bădulescu şi-au eclipsat fiica la un eveniment

VIDEO Cum reușește Raluca Bădulescu să se înțeleagă cu fostul soț și cu actualul: "Întotdeauna voi crede în iubire"

Mai multe