EXCLUSIV Scandalurile au făcut-o să vrea să renunţe la muzică, dar ceva a oprit-o

27 octombrie 2014 23:54   Vedete românești
Ultima actualizare:

Betty Stroe a realizat un nou clip, pentru piesa "Culori", şi o şedinţă foto care să promoveze clipul. Cu un nou stil şi un nou look, Betty e acum foarte fericită cu cariera ei, dar recunoaşte că a vrut să renunţe la muzică când lucrurile nu mergeau bine.

Solista a mers pe Transfăgărăşan pentru a face o serie de fotografii incendiare, însă a avut destule de îndurat. Nu numai că a suferit de frig, dar s-a şi rănit rău.

"Acum mă simt bine. Am făcut o şedinţă foto pe Transfăgărăşan, bătea vântul foarte tare. Eu trebuia să mă sui pe toate stâncile, alunecam. La un moment dat, mă lua vântul, că am 43 de kilograme. Şi m-am dus de nu mă vedeţi pe fund. A fost răşchetată pielea, mă ustura îngrozitor", a povestit Betty, la emisiunea Click!, de la Prima TV.

În plus, solista şi echipa ei s-au amuzat teribil pe seama şoferilor care treceau atunci pe şosea: "Eu eram undeva sus, în cămaşă, fotograful era mai jos. Şoferii care treceau mă vedeau doar pe mine. Cineva a făcut un «Hello». Am făcut şi eu «Hello» şi asta a fost". 

Deşi acum trece printr-o perioadă foarte bună acum, iar noul stil pe care l-a adoptat o face să se simtă foarte bine, Betty a dezvăluit că a trecut prin clipe grele când a vrut să renunţe la muzică, chiar dacă este pe scenă de la patru ani.

"A fost atunci, în momentul când am avut probleme cu fosta. Am zis că e timpul, dar am avut oameni lângă mine care mi-au spus că nu e cazul. Am făcut o pauză pe care mi-am asumat-o", a recunoscut Betty. După ce Alex a rugat-o să cânte una din vechiile ei piese, cântăreaţa a spus, râzând: "Mamă, ce scandal o să am acum. Mă aştept la orice după câte mi s-au întâmplat", o referire tot la problemele pe care le-a avut în trecut.

S-a făcut blondă tocmai pentru că îşi dorea o schimbare: "Am fost la stilist şi i-am spus că vreau nişte suviţe. Şi mi-a spus că mă face blondă complet. O perioadă mă uitam în fiecare zi în oglindă şi nu mă recunoşteam. Nu mi-am dat seama, când am luat hotărârea, că nişte suviţe nu erau destul, nu era ce îmi doream de fapt". 

Mai multe