EXCLUSIV Simona Sensual, prădată! Ce i-a dispărut

29 octombrie 2014 23:38   Vedete românești
Ultima actualizare:

Simona Sensual nu are noroc în afaceri. De când s-a retras din showbiz, blonda a încercat să înceapă mai multe proiecte. Nici acum, când are de ceva vreme un atelier de croitorie, Simona nu are pace: cineva i-a furat zece rochii.

După ce salonul ei de înfrumuseţare nu a mers şi a fost nevoită să renunţe la el, Simona a deschis un atelier de rochii. Ghinion însă: o femeie i-a furat zece ţinute. Se pare că femeia a venit la atelier şi s-a recomandat drept prietena unei cunoştinţe. Simona, inocentă din fire, a accept ca femeia să ia zece rochii din atelier şi să plece cu ele acasă, unde urma să le probeze. Surpriză însă: femeia nu a mai revenit. Ulterior, s-a dovedit că ea nu îl ştia pe amicul Simonei, iar acum blonda se roagă de femeie să îi aducă rochiile înapoi.

"Nu eram eu acolo, la atelier. S-a folosit de un prieten de-al meu, că are nevoie de nişte rochii, pentru un botez, să le probeze şi le cumpără. El mi-a spus după că nu a trimis pe nimeni. Nimeni nu e de vină, ţine de bunăvoinţa mea. A luat zece rochii", a spus Simona, pentru emisiunea Click!, de la Prima TV. 

Mai multe