EXCLUSIV Soția lui Petre Magdin: «Risc să mor de epuizare fizică și psihică»

20 mai 2020 21:05   Vedete românești
Ultima actualizare:

Celebrul rocker Petre Magdin (76 de ani) trece prin mari emoții, de când soția lui, Ana Magdin (49 de ani), a căzut la pat. Dacă acum trei ani, când el a suferit un accident vascular, femeia nu s-a dezlipit de patul lui, iată că a venit rândul artistului să o îngrijească, la greu. Doctorii i-au recomandat Anei multă odihnă și vitamine. Soțul a promis că o va păzi ca pe ochii din cap.

Ana Moroșanu Magdin și-a îngrijorat soțul, celebrul rocker Petre Magdin (76 de ani), din cauza problemelor ei de sănătate. Contactată de Click!, femeia ne-a spus: ”Starea mea de luni s-a datorat muncii mele multifuncționale, adică, ziar, contracte, am publicat deja prima mea carte cu interviuri de colecție, cu români de succes la ei acasă și în lume, acum lucrez la a doua carte, plus multă grijă de Petre, multă treabă acasă, și, toate acestea, mi-au epuizat organismul, sunt și eu om! M-au doborât! Acum, sunt bine, mă odihnesc, altfel, medicii au spus că voi muri de epuizare fizică și psihică, atât de obosit este acum organismul meu! Le mulțumesc tuturor prietenilor care mi-au dus grijă, îi iubesc enorm!".

Petre Magdin a scris luni pe Facebook: ”Ana mea, brusc nu se simte bine, ce mă fac eu fără ea? Muncește enorm, nu știu cum face atâtea într-o zi, și carte, și ziar, și treburile acasă, își face timp să dea mâncare păsărilor care stau cu ea între meri, în micile ei pauze, tot ce este în natură Ana mea iubește! De 3 luni nu am scos-o afară din curte, s-a îmbolnăvit Ana mea!”.

Citește și:

EXCLUSIV! Petre Magdin, salvat de două ori de la moarte de soţie

Petre Magdin: «Îmi doresc să trăiesc încă 20 de ani, pentru Ana mea»

Mai multe