EXCLUSIV "Teo s-a măritat cu un terchea-berchea"

28 septembrie 2014 23:03   Vedete românești
Ultima actualizare:

Deunăzi, fostul soţ al lui Teo a declarat că s-au făcut presiuni asupra lui ca nunta să aibă loc, deşi nu se potriveau.Mărturisile lui au fost taxate de Ion Uţă, tatăl vedetei tv.

În ziua când a împlinit 44 de ani, Teo Trandafir a îmbrăcat rochia de mireasă. Ca orice părinte, Uţă a simţit că fostul rugbist Constantin Iosef nu o iubeşte sincer pe fata lui, iar bănuiala i-a fost confirmată de divorţul rapid. La aproape doi ani de la despărţire, Iosef susţine că s-a căsătorit cu Teo din cauza presiunilor care s-au făcut asupra lui, că erau total diferiţi şi că se certau des.

Ion Uţă a fost amuzat să audă că „flăcăul” a fost însurat cu forţa: „Ştiţi ce e cu flăcăul ăsta? E un prost, deci nu e un incult, ci un prostovan, aşa, fără educaţie. Vina sută la sută o poartă fata mea. Ea s-a îndrăgostit de el, s-a dus după sentiment, dar oricât de amorezat ai fi, un oarecare control trebuie să ai şi să simţi că e un dobitoc de bubuie. Un terchea-berchea!”, ne-a spus tatăl vedetei.

Medicul brăilean mai susţine că fostul ginere a avut un scop pe care şi l-a atins. „El beneficia de naivitatea ei. Teo l-a ţinut pe banii ei. A ruşinat-o pe Teo a mea”.

Mai multe